9 Sept 2018

Kohtaaminen bussissa (novelli)


"Kohtaaminen bussissa" sai inspiraationsa erään harvinaisen pitkäveteisen bussimatkan aikana jonka tein elokuussa 2018. Osa siitä mitä kuvataan novellissa tapahtui myös todellisuudessa, mutta jätän lukijan päätettäväksi kuinka paljon. Tarinasta löytyy myös englanninkielinen versio, olkoonkin että novelli menettää käännöksessä jotain. 


Bussi pysähtyi ja sen ovet avautuivat sihahtaen. Nostin hetkeksi katseeni kirjastani ja näin kun sisään alkoi astella reppu olallaan kulkevia opiskelijoita ja täyttää bussia. Jatkaessani lukemista näin silmäkulmastani kuinka joukon viimeisenä tullut tyttö pysähtyi käytävällä ja huomattuaan penkkien olevan jo taaempana täynnä istahti penkkiin eteeni.

Ovet sulkeutuivat ja olimme jälleen liikkeessä. Vilkaisin sivullani avautuvaa peltomaisemaa ja uppouduin sitten uudestaan kirjaani. Hetken kuluttua huomasin kuinka edessäni istuvan tytön pää alkoi pyörähdellä hänen alkaessaan tehdä pitkistä tummista hiuksistaan päälaellaan poninhäntää. En kuitenkaan nähnyt tytöstä mitään muuta kuin päälaen ja vilahduksen mustan nahkatakin topatuista hartioista.


Jonkin ajan kuluttua silmiäni alkoi särkeä. Tiesin myös liian lukemisen saavan minut voimaan pahoin bussissa laitoin kirjani pois ja nojauduin penkissä taaksepäin. Vilkaisin ulos. Elettiin syksyn ensimmäisiä päiviä, mutta aurinko paistoi täydeltä terältä. Peltoa. Sitten metsää. Sitten taas peltoa, sitten metsää, sitten peltoa... Huokaisin ja painoin pääni penkin niskatukeen.


Tunsin silmäluomieni olevan raskaat mutta tiesin etten pystyisi nukahtamaan. Takanani oli kolmipäiväinen vanhempieni luona, joka sai minut aina uupuneeksi mutta myös kireäksi. Katsoin kelloani. Matkaa kotiin kestäisi vielä viisi tuntia. Vilkaisin jälleen ulos mutta jo muutaman hetken päästä käänsin katseeni uudestaan eteeni.


Jopa edessäni näkyvä ja aika ajoin sivulta toisella kääntyilevä tytön takaraivo kiinnosti minua maisemaa enemmän ja minua alkoi askarruttaa miltä tyttö näytti. Olin nähnyt hänet vain vilaukselta aiemmin. Jokin tytössä, hänen pitkissä hiuksissaan, hänen tavassaan pitää sitä ja tuossa nahkatakissa muistutti minua eräästä tuttavastani, mutta tiesin ettei kyseessä voinut olla hän. Se ihminen kuului menneisyyteen.


Sitten odotukseni palkittiin, kun tyttö odottamatta nousi ja vilkaisi taakseen pääni yli kuin etsien katseellaan jotain.


Tyttö oli iältään ehkä kahdenkymmenenkahden. Hänellä oli sopusuhtaiset, ovaalinmuotoiset kasvot, joita taaksepäin vedetyt hiukset reunustivat. Kasvot olivat persoonallisella tavalla kauniit. Soikeat silmälasit toivat katseeseen terävyyttä ja erotin poskipäillä ja kapean nenän varressa sekä poskipäillä muutamia pisamia.


Sitten hän huomasi katseeni, laski omansa ja katsoimme toisiimme. "Mitä sä katot?" hän kysyi kun en heti laskenut katsettani.


"Sinua, itse asiassa", vastasin. Ja sitten, itsekään uskomatta rohkeuttani: "Olet mahdottoman söpö."


Tyttö hymyili ja hetken mietittyään nousi ja pyörähti penkin ympäri.  Lupaa kysymättä hän istahti vieressäni olevalle vapaalle penkille ja laski reppunsa lattialle. Vilkaisin tyttöä nyt paremmin. Hänellä oli mustan nahkatakin alla musta t-paita ja samanväriset, tiukat mustat farkut. Melkein kuin hän.


"Olipas kauniisti sanottu", tyttö sanoi katsoen minuun kiinteästi.


Tyttö ojensi kättään ja hipaisi ensin poskeani ja sitten kaulaani, sormiensa ulkosyrjillä.


"Säkin oot ihan kivan näkönen", tyttö sanoi arvioivalla äänellä. Vedin syvään henkeä. Siitä oli niin kauan kun naisen sormet olivat koskettaneet kaulaani. Etenkään niin kauniin ja suloisen kuin tämän. Tytön sormet nousivat niskasta ja hipaisten korvanlehteäni liukuivat hiusteni sekaan.


"Sulla on kiva tukka. Pitkä, tuuhee. Vähän ku tytöllä."


Näin tytön virnistävän ja katsovan minuun kuin reaktiota odottaen, mutta sellaista ei tullut. Pelkäsin, että mitä tahansa sanoisin, karkottaisi tytön pois.


Lopulta avasin suuni. "Kiitos", sanoin karkealla, lähes kuiskauksenomaisella äänellä ja hymyilin tytölle ujosti.


Tytön hymystä tuli aavistuksen verran rohkeampi. Tytön sormet liukuivat pois hiuksistani, alas niskaa pitkin, ja leukani viertä seuraillen huulilleni.


"Samoin kun nää sun huulet. Niin tyttömäiset. Pehmeät, paksut, kimmoisat. Sä näyttäsit varmaan hyvältä tyttönä."


Olisin halunnut sanoa hävenneeni niitä aina koska olin kokenut ne epämiehekkäiksi, mutten pystynyt tytön sormien hivellessä huulieni reunoja.


Sitten tytön keskisormi liukui huulieni välistä ja vaistomaisesti raotin suutani, niin että hän saattoi liu'uttaa sen sisään. Pieni hymynkare häivähti tytön kasvoilla.


"Ime", hän sanoi. Suljin huuleni tytön kapean sormen ympärille ja aloin nuolla tytön sormenpäätä. Saatoin maistaa suussani häivähdyksen kynsilakan mausta.


"Ei kun ime kunnolla", tyttö sanoi aavistuksen käskevämmällä äänellä. "Ime mun sormee niin kun kyrpää imetään".


Pyöristin huuleni o-kirjaimen muotoon ja aloin liikuttaa päätäni eteen ja taakse. Liu'utin päätäni niin pitkälle että huuleni koskivat sormen juurta, sitten vedin sitä taakse niin että vain sormenpää oli suussani. Annoin kieleni lipoa sormenpäätä ja kynttä ja sitten imaisin taas sormen suuhuni ahnaasti.


"Noin, oikeen hyvä..." tyttö sanoi hyväksyvällä äänellä. "Kunnon kyrvänimijä." 


Hetken kuluttua tyttö veti sormen suustani ja työnsi sen sitten omaansa. Katsoen minuun tiiviisti hän työnsi sitä omaan suuhunsa muutaman kerran ja imi sitä niin että hänen poskensa painuivat sisäänpäin.


Lopulta hän veti sormen omasta suustaan ojensi kättään suuntaani.


"Kuivaa", hän sanoi.


Koska minulla ei ollut muutakaan, pyyhin kapean kauniin sormen hellävaroin paitani liepeeseen. Tyttö hymyili. Kun olin saanut sormen kuivaksi tyttö katseli minua hetken sanomatta mitään.


"Oletpas sä tottelevainen", hän sanoi.


Kohautin olkapäitäni. "Se tulee minulta luonnostaan", sanoin. "Etenkin kun käskijä on niin söpö kuin sinä."


Tyttö hymyili hymyä joka olisi sulattanut kokonaisen jäävuoren ja vaikutti sitten pohtivan jotain.


"Tekisitkö sä mitä tahansa mä sanon?" tyttö kysyi sitten. "Ihan mitä tahansa?"


Kohautin uudestaan olkapäitäni. "Riippuu ihan käskystä", sanoin.


Sanaakaan sanomatta tyttö nosti jalkansa niin että se oli hänen toisen polvensa päällä ja otti kengän jalastaan. Se oli musta nahkainen kävelykenkä, jossa oli hieman korkoa, mutta joka peitti varpaat.


Tyttö piti sitä sormillaan pohjasta ja ojensi suuntaani. "Haista."


Työnsin kasvojani varoen lähemmäs ja nuuhkaisin kengän sisusta. Saatoin erottaa jalkahien vienon aromin ja tunsin veden nousevan kielelleni.


"Ei kun mä haluun et sä haistat sitä kunnolla", tyttö huokaisi. "Laita naama kiinni sinne."


Tein työtä käskettyä, työnsin naamani kiinni kenkään ja vedin sisään sen aromia. Minun oli suljettava silmäni, sillä haju sai minussa aikaan niin voiakkaan aistimusten aallon.


"Noin, kiltti poika. Haista kunnolla tytön jalkahikee. Eiks tuoksukin ihanalta?"


Nyökkäsin hieman ja jatkoin suloisen tuoksun vetämistä sisääni.


Jonkin ajan kuluttua kenkä kasvoiltani katosi. Avasin silmäni ja näin tytön heiluttelevan jalkaansa polveni päällä. Jalka oli paljas ja se näytti uskomattoman kauniilta. Kynsissä oli vaaleanpunaista kynsilakkaa, sävyä joka oli tuskin tummempi kuin iho.


"Koska sä tykkäsit mun jalkahien hajusta noin, haluisitko sä haistaa myös mun jalkaa?"


Nyökkäsin, ja tyttö ojensi sitä suuntaani.


Kumarruin eteenpäin, ja nuuhkaisin jalkaa kevyesti. Sitten kumarruin vielä lähemmäs, niin että nenäni lähes kosketti varpaita. Niistä lähti tuoksu, joka muistutti kengän hajua, mutta ei ollut niin pistävä. Vedin tuoksua sisääni. Siitä oli niin kauan.   


"Hyvä poika..." tyttö sanoi jälleen, sen näköisenä kuin omistautumiseni olisi huvittanut häntä. Odotin kun tyttö käänsi jalkaansa niin että sen rusottava pohja osoitti minua. En voinut uskoa miten kauniilta, puhtaalta ja pehmeältä se näytti. Enkä sitä miten onnekas oli.


"Nenä kiinni sinne", tyttö sanoi virnistäen. "Se haisee varmaan vieläki paremmalt.


Työnsin nenäni kiinni jalkapohjaan ja nuuhkaisin. Kuten tyttö oli sanonut, aromi oli nyt voimakkaampi, ja nosti veden kielelleni. Kuljetin nenääni ylhäältä alas kohti kantapäätä vetäen tuoksua sisääni. Olin kaivannut tätä niin.


"Nyt, ala nuolla", kuulin tytön sanovan rauhallisesti.


Työnsin kieleni suustani ja nuolaisin jalkapohjaa. Ensin varoen, sen varalta että se kutitti tyttöä, sitten rohkeammin. Kuljetin kieltäni kuin leveää maalarin pensseliä alhaalta kantapäästä jalkapohjan yli kohti päkiöitä useampia kertoja. Olin juuri aikeissa siirtyä varpaisiin kun kuulin jälleen tytön äänen.


"Seis", tyttö sanoi ja käänsi jalkaansa niin että se osoitti jälleen kohti lattiaa. Katsoin ylös ja näin tytön hymyilevän. "Jatka."


Aloin nuolla hikeä pois jalkaterältä ja siirryin sitten varpaisiin. Aloitin pikkuvarpaasta, ja imin huolellisesti sen ja viereisen varpaanvälin puhtaaksi, kunnes siirryin seuraavaan. Huomasin tytön katselevan minua hyväksyvästi.


Päästyäni isovarpaalle suljin huuleni sen ympärille ja aloin imeä ja nuolla sitä hellästi liikuttaen huuliani eteen ja taakse. 


"Just noin...", tyttö sanoi. "Tottelevainen oma pikku kyrvänimijä."


Kun kohotin aavistuksen verran katsettani näin tytön hymyilevän leveästi. Jatkoin isovarpaan imemistä, niin että katsoimme toisiamme.


"Kiihottaako tää sua?" tyttö kysyi. "Mun varpaiden imeminen?"


Nyökkäsin. "Kiihottaa".


"Sepä kiva", tyttö tokaisi. "Mut entä jos mä en usko?"


Ennen kuin tajusin mitä tapahtui tyttö oli vetänyt jalkansa suustani ja tönäissyt minut jalallaan kauemmaksi itsestään. Tyttö hymyili hämmästyneelle ilmeelleni ja painoi minua jalallaan vasten bussin ikkunaa ja istuimen selkänojaa. Sitten hän alkoi liu'uttaa jalkaa alas pitkin rintakehää, sitten yli vatsani, kunnes hänen varpaansa lopulta tunnustelivat haaroväliäni.


"Tarkastetaanpa", tyttö sanoi varpaidensa kaivautuessa nivusiini. Häneltä meni jokin aika ennen kuin ne lopulta löysivät osittain jäykistyneen penikseni.


"Aaaa, tässä", tyttö sanoi hymyillen. Sitten hän näytti hämmentyneeltä. "Onpa se pieni."


Rykäisin nolostuneena. "On", sanoin vaimealla äänellä. "Eikä se seiso. Tai siis ainakaan kunnolla. Muuten kuin aamuisin."


Tytön kulmakarvat kohosivat. "Ollenkaan?"


Pudistin päätäni. "Ei edes Viagralla. Minulla on ykköstyypin diabetes. Se saa sen aikaan."


"Ahaa", tyttö sanoi ja hymyili. "No, hyväksytään. Kunhan sua panettaa. Panettaahan?"


Sydämeni hakkasi tuntiessani työn jalan liikkeet nivusissani ja tunsin punotuksen kasvoillani, Minulla oli aavistus että tyttö ainoastaan kiusasi minua, mutta halusi siitä huolimatta kuulla sanani.


"Kyllä, minua panettaa", sanoin lopulta käheällä äänellä.


"Hyvä", tyttö sanoi hymyillen. "Mä tykkään siitä että sua panettaa."


Tyttö katsoi minuun kiinteäsi jatkaessaan nivusteni painelemista jalallaan. Annoin tytön jatkaa ja pakotin pitämään itseni paikallani. Vilkaisin alas ja huomasin että hän käytti nyt kantapäätään varpaidensa sijasta, painellessaan sillä penikseni vartta.


"Sano, onko mun jalat susta kauniit?" tyttö kysyi.


"Ne ovat oikein kauniit", sanoin. "Ne ovat kauneimmat jalat jotka olen koskaan nähnyt."


"Tiedätkö sä mikä tekee niistä niin kauniit?"


Pudistin päätäni.


"Sperma."


Sana tuli tytön huulilta kuin käärmeen sihahdus. Silti tyttö oli lausunut sen ilman häpeän häivääkään. Vilkaisin sivulleni, mutta kukaan ei tuntunut kuulleen sitä.


Käänsin jälleen katseeni tyttöön, joka jatkoi vähitellen jäykistyvän elimeni painelemista kantapäällään.


"Mä tykkään kun niille runkataan."


Mietin kuumeisesti mitä minun olisi kuulunut sanoa tytön jatkaessa nivusteni möyhentämistä jalkaterällään entistä kovakouraisemmin. Sitten tytön jalka painalsi myös alavatsaani ja minun oli pakko irvistää hieman.


Tyttö näytti ensin yllättyneeltä, mutta sitten hänen katseensa osui istuimen selkänojassa olevassa taskussa olevaan tyhjää kivennäisvesipulloa ja se kirkastui. Hän katsoi minuun hymyillen ilkikurisesti. "Voi, ei kai sua vaan kuseta?"


Nyökkäsin ja tunsin kuinka tytön jalan liike muuttui kevyemmäksi.


"M-mutta ei se mitään", jatkoin nopeasti, sillä en missään nimessä halunnut tytön lopettavan. "Minä pidän siitä. Se vain saa minut... kiimaisemmaksi."


Tytön kasvoille levisi leveä, riemastunut hymy ja hänen jalkansa siirtyi ylemmäs.


"No, mut sehän kätevää", tyttö sanoi hänen pienen jalkansa painautuessa kivuliaasti rakkooni. "Eiks olekin?"


Nyökkäsin pitäen suuni auki ja hengittäen raskaasti. "Kyllä. S-se on oikein kätevää."


"Mä haluun saada sut oikeen kiimaiseksi", tyttö lausui jatkaen rakkoni möyhentämistä. Suljin silmäni ja aloin huohottaa. Se tuntui niin hyvältä.


"Sattuuks liikaa?", kuulin tytön äänen sanovan. "Haluatsä et mä lopetan?"


Pudistin kiivaasti päätäni. "Ei! Jatka vain. Paina vielä... Aaah!"


Haukoin henkeäni nautinnosta, mutten pystynyt mihinkään muuhun ruumiilliseen suoritukseen.


"Sä näköjään oikeesti tykkäät tästä", tyttö sanoi hivenen epäuskoisella äänellä. "Sä varmaan haluaisit että mä painasin sun rakkoa nyt vitun kovaa. Niin että suhun sattuisi ihan vitusti?"


Nyökyttelin päätäni villisti. "Voi kyllä, paina."


Äkkiä tunsin tytön kuitenkin vetävän jalkansa pois. Avasin silmäni ja katsoin tyttöä hämmentyneenä. Räpyttelin silmiäni kykenemättä muodostamaan päässäni yhtäkään järkevää ajatusta.


"Ei vielä", tyttö sanoi. "Ekaks työ, vasta sit huvi."


Sydämeni hakkasi enkä ymmärtänyt mitä tyttö tarkoitti.


"Mä haluun nähä sun kyrvän", tyttö sanoi. Katsoin tyttöä uskomatta korviani mutta ilme hänen kasvoillaan oli haudanvakava. "Jos sun kyrpä kerran on niin pieni kuin sä väität. Avaa vaikka vyö ekaks."


Yrittäen pitää niin vähän ääntä kuin mahdollista aloin avata shortsieni vyötä. "Hyvä", tyttö sanoi. "Ja sit nappi ja vetskari." Tyttö katseli minua vakavana kunnes olin tehnyt mitä hän oli pyytänyt.


Sitten hän nosti jalkansa alleen istuimelle ja painautui omalla istuimellaan lähemmäs minua.


"No niin", hän sanoi ja käänsi katseensa nivusiini. "Kaiva se sieltä. Mä haluun nähä sen."


Sydämeni hakatessa vedin shortsejani ja kiristäviä alushousujani alas sen verran että sain kaivettua sukuelimeni esille. Sitten laskin käteni viereeni penkille, niin että tyttö näkisi ne paremmin.


Alushousujeni kuminauha kiristi pallini tiukaksi palloksi, mutten ollut uskaltanut vetää housuja yhtään enempää alemmas. Kuten olin epäillyt penikseni oli menettänyt vähänkin erektionsa ja vain sen pää pisti esille sitä paljon suurempien pallien alta.


"Oi!", tyttö sanoi hymyillen. "Onpas se tosiaan pieni. Siis tosi säälittävä nysä!"


Tyttö katsoi minua silmät innosta palaen. Tunsin punastuvani, mutta pakotin ääneni rauhalliseksi vastatessani.


"Kiitos. Tuntuu hyvältä kuulla kun joku sanoo sen."


"No mut se on!", tyttö sanoi kääntäen uudestaan katseensa nivusiini. "Ihan pikkunen!"


Ennen kuin tajusin mitä oli tapahtumassa tyttö oli napannut pienen elimeni peukalonsa ja etusormensa väliin. Haukoin henkeäni ja koetin olla ajattelematta kuinka kauan siitä oli kun olin tuntenut saman viimeksi.


"Voi ku se on pieni..." tyttö sanoi ja käänteli velttoa elintä puolelta toiselle. Sitten hän katsoi minuun kasvoillaan epäuskoinen ilme. "Eikä se seiso vaik tapahtuis mitä?"


Pudistin päätäni. Katsoimme toisiamme ja näin tytön kasvoille leviävän niin surullisen ilmeen että minun teki lähes mieli lohduttaa häntä.


Sitten tunsin kuinka tytön sormet alkoivat liikuttaa velton elimen nahkaa hitaasti ja ajatukseni leikkasivat kiinni. Olisin halunnut sanoa jotain, mitä tahansa, mutta minulla ei ollut aavistustakaan, mitä.


Tyttö liikutti sormiaan äärimmäisen hitaasti, mutta vähitellen tahtia kiristäen, katsoen samalla minuun tiiviisti. Näytti siltä kuin olisi samanaikaisesti kiinnostunut millainen reaktio hänen liikkeellään olisi penikseeni, ja millainen vaikutus sillä olisi minuun.


Mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Hetken kuluttua tyttö käänsi uudestaan katseensa sormiensa välissä pitelemään penikseen eikä tuntunut edelleenkään uskovan silmiään. Sitten tapahtui jotain mitä olin odottanut koko aikuisen elämäni. Ilman minkäänlaista varoitusta tyttö heitti pitkät hiuksensa päänsä yli ja otti sormissaan pitelemänsä velton elimeni suuhunsa.


Haukoin henkeäni ja tunsin kuinka sydämeni alkoi hakata entistä kiivaammin. Suljin silmäni tuntiessani tytön huulien pehmeiden kosketuksen penikseni ympärillä Tyttö imi elintä intohimoisesti ja koetti saada aikaan odottamansa reaktion liikuttelemalla päätään edestakaisin. Sitten hän alkoi pyörittää kieltään pehmeän pään ympäri ja minun oli tehtävä kaikkeni etten olisi voihkinut ääneen.


Lopulta tunsin tytön lopettavan, ja hän nosti päänsä maiskahtavan äänen säestyksellä. Vilkaisin alaspäin ja näin, että penikseni oli edelleen yhtä veltto ja pieni kuin ennenkin, ainoastaan märkä.


"Totta sä puhuit", tyttö sanoi ja katsoi elintäni kuin silmiään uskomatta. Sitten hän ojensi jälleen kätensä ja otti märän penikseni kahden sormensa väliin näyttäen huolestuneelta. "Mutta pystytkö sä lainkaan tulemaan tällä? Tai runkkaamaan?"


"Pystyn, pystyn!" sanoin ja nyökyttelin päätäni tiiviisti, sillä en halunnut enää lisätä tytön murheita entisestään.


"Hyvä, se olis sääli muuten", tyttö sanoi hymyillen. Hän käänsi katseensa taas nivusiini ja tökkäsi muutamia kertoja leikkisästi palleja, joita kuminauha puristi. "Sulla on nimittäin ihan vitun isot pallit."


Sitten hän kietoi pienet sormensa tiukaksi palloksi puristuneiden pallieni ympärille. "Nää on varmaan ratkeamaisillaan ja täynnä spermaa", hän sanoi katsoen minua hymyillen. "Onko?"


Nyökkäsin, ja tyttö päästi otteensa kiveksistäni. Hän nojautui jälleen tuolillaan taaksepäin jääden katsomaan paljaita sukupuolielimiäni, ja näyttäen mietteliäältä.


"Tosin mä en millään usko et noin pienel ja löysäl kyrväl pystyy runkkaamaan", tyttö huokaisi. "Sun on pakko kusettaa mua."


Katsoin tyttöön ja pudistin päätäni. "En valehtele. Sinun on pakko uskoa minua."


Tyttö virnisti. "Todista. Muuten mä en usko."


Katsoin häntä tajuamatta hänen sanojensa tarkoitusta.


"Ala runkata", tyttö sanoi hymyillen.


Otin pienen penikseni käteeni ja aloin liikuttaa nahkaa edestakaisin, ensin hitaasti, sitten nopeammin. Tein kaikkeni jotta olisin saanut aikaan niin vähän ääntä kuin mahdollista Tyttö katseli käteni kiivasta liikettä hymyillen.


"Kyllähän se sujuu sittenki", tyttö sanoi katsellen puuhaa kiinnostuneena. "Runkkaatko sä usein?"


Epäröin muutaman hetken. Sitten voitin epäröintini, turha asiaa oli kieltääkään.


"Joka päivä", vastasin totuudenmukaisesti. "Useimmiten monta tuntia päivässä."


Näin tytön silmien laajenevan kun hän katsoi minuun epäuskoisena. "Ihan totta?"


Nyökkäsin.


"Se selittää miten sä oot tossa niin hyvä", tyttö sanoi. "Mutta miten sun pallit voi sit olla noin isot? Eiks ne ookkaan täynnä spermaa?"


Tunsin oloni jossain määrin oudoksi vastaillessani tytön kysymykseen samalla kun niin sanotusti vedin käteen hänen silmiensä edessä.


"Ei, ovat ne", sanoin pitäen tasaisen rytmin. "Se johtuu siitä etten ole päässyt nyt runkkaamaan kolmeen päivään."


"Ahaa", tyttö sanoi hymyillen. "Voi pientä." Sitten tytön kasvot kirkastuivat entisestään, kun sanojeni merkitys avautui hänelle. "Tarkottaaks se että sulla on nyt tulossa mulle iso lasti?"


Nyökkäsin.


"Ai ku kiva", tyttö sanoi. "Mä en malta odottaa."


Odottamatta hän ojensi kätensä ja alkoi uudestaan hyväillä kaulaani.


"Sä oot niin tottelevainen", hän sanoi pehmeällä äänellä. "Runkkaat vaikka täydes bussis ku pyydetään. Kunnon runkkari."


Sormet liikkuivat kevyesti ylös ja alas. Sitten ne siirtyivät korvalleni ja minun oli tehtävä kaikkeni pitääkseni niin runkkaamiseni kuin hengityksenikin tasaisena.


"Kunnon runkkari..." tytön ääni jatkoi hänen sormet liikkuessa korvani kaarteissa ja mutkissa kuin tutkimusmatkailija. "Mitä sä sanoit, runkkaat joka päivä monta tuntii?"


Nyökkäsin.


"Mutta en mä kyllä syytä sua yhtään. Mitä muuta tollasel löysäl kyrväl pystyis tekeen? Eihä sillä voi vittu ees panna. Ei mikään ihme että sä runkkaat sitä tuntikausii joka päivä."


Lopulta sormet olivat korvakäytävän suulla ja minun oli tehtävä kaikkeni etten olisi alkanut voihkia. Tajusin myös sulkeneeni silmäni. Kun avasin ne näin hymyn tytön kasvoilla levenevän, ja hänestä näki hänen hyvin ymmärtävän millaisen vaikutus hänen kosketuksellaan oli.


"Eiks niin, pikkurunkkari?" tyttö sanoi. "Mitä muuta muka?"


Tytön sormet liukuivat alas pitkin hartiaani ja lopulta oikeaa käsivarttani joka liikkui kiihkeästi runkkaamisen tahtiin.


Pudistin päätäni. "Ei yhtään mitään. Siksi minä olenkin tällainen..."


"Mikä?" tyttö kuiskasi hymyillen ja alkoi liikuttaa sormenpäitään jälleen ylös. "Sano."


"Runkkari", puuskahdin ja aloin liikuttaa kättäni nopeammin.


"Millane runkkari?" tyttö kysyi liikuttaen sormiaan jälleen kaulallani. "Millane runkkari runkkaa monta tuntii päiväs. Vaik täydes bussis."


"Säälittävä runkkari", parahdin tunsin olevani lähes itkun partaalla.


Tyttö jatkoi kaulani hyväilyä hitain liikkein. "Sano se kunnol."


"Minä olen säälittävä runkkari!"


"Sä oot ihan vitun säälittävä runkkari", tyttö sanoi hymyillen, ja lähes sylkäisi sanan suustaan. "Toivottavasti sua ei muuten haittaa et mä sanon sua runkkariksi."


Pudistin päätäni. "E-ei tietenkään", sanoin ääni vavahdellen.


"Eikä se loukkaa sua?"


Katsoin tyttöä koettaen pitää tasaisen rytmin.


"Minä pidän siitä kun minua loukataan."


"Hyvä", tyttö sanoi hymyillen. "Koska sua on ihan vitun kiva loukata."


Suljin silmäni ja keskeytin runkkaamiseni hetkeksi. Tytön sanat saivat uskomattoman tuntemusten aallon pyyhkäisemään ylitseni, ja pelkäsin tulevani. Kuulin tytön nauraa kihertävän ja jatkavan sitten niskani hyväilyä.


"Voi pikkurunkkari!" tyttö huokaisi. "Sua on niin helppo kiusata."


Hetken kuluttua aistin hänen kumartuvan lähemmäs minua, ja tunsin kuuman hengityksen kaulallani.


"Runkkaa!" sihahti korvani juuressa ja aloitin jälleen. Kun avasin silmäni tyttö katsoi minuun hymyillen.


"Ainakaan sä et näytä häpeevän runkkaamista tippaakaan. Oletko sä ylpee siitä mitä sä nyt teet? Oletko sä ylpee että sä oot säälittävä runkkari?"


Katsoin tyttöä jatkaen runkkaamista kiivaasti.


"Olen", sanoi sitten vakaalla äänellä. "Olen ylpeä siitä että olen säälittävä runkkari."


Tyttö hymyili. "Niin ku kuuluukin. Sä tiedät mitä oot ja oot ylpee siitä."


Tyttö kääntyi istuimellaan hieman ja sanaakaan sanomatta tyttö ojensi uudestaan jalkansa niin että se lepäsi nyt vatsallani.


"Säälittävälle runkkarille pitää antaa sitä mitä se mitä haluu". Haluatko sä edelleen että mä painan sun rakkoa mun jalalla? Niin että suhun sattuisi ihan vitusti?"


Nyökkäsin. "K-kyllä. Haluan."


Tyttö tunnusteli jalallaan, kunnes voihkaisuni kertoi hänen saavuttaneen oikean kohdan. Tyttö hymyili ja painoi jalallaan kerran, kevyesti ja veti jalkansa sitten pois. Hän odotti muutaman hetken ja painoi jalallaan uudestaan, nyt voimakkaammin ja pitäen sen pidempään painettuna. Nyt minulle tuotti todellisia vaikeuksia olla voihkaisematta.


Tyttö katsoi minua hymyillen ja painoi uudestaan, jälleen kovempaa. Jatkoin runkkaamista ja pidin samalla selkäni mahdollisimman suorana ja koetin työntää lantiotani eteenpäin.


Hymy levisi jälleen tytön kasvoille. "Kiltti runkkari auttaa niin et runkkariin sattuis mahollisimman paljon."


Kerta kerran jälkeen painallusten kesto ja voimakkuus kasvoi, kunnes viimeisellä kerralla tyttö piti jalkaansa painettuna niin kauan että päästin suustani parahduksen.


"Sattuuks nyt tarpeeks, runkkari?" tyttö sanoi painaen jalallaan rakkoani ja katsoi minuun tiiviisti. "Sano, sattuuks? Pitääks mun painaa vieläkin kovempaa? Pitääkö, mitä?"


Avasin suuni, mutta sanaakaan ei tullut ulos. Lopulta tyydyin vain aukomaan suutani ja nyökyttelemään villisti, kunnes tyttö tajusi etten pystyisi saamaan aikaiseksi järjellistä vastausta ja veti jalkansa pois. Sitten näin hänen vilkaisevan alaspäin ja purskahtavan nauruun.


"Oi!" tyttö sanoi nauraen. "Lopeta hetkeks."


Vilkaisin alaspäin ja tajusin syyn huvittuneisuuteen. Touhutippoja oli valunut peniksestäni niin paljon, että sen pää oli kokonaan niiden peitossa, ja kun lopetin runkkaamisen, huomasin osa oli lennellyt kädelleni.


"Joku täällä ainakin tykkää kun siihen sattuu", tyttö sanoi kumartuen eteenpäin. Hetkeä myöhemmin tunsin tytön sormenpään ja sormen kynnen penikseni päässä, ja alkavan levittää liukasta nestettä virtsareiän ympärille. "Vittu, sun täytyy olla tosi kiimainen."


Tyttö käänsi katseensa minuun, mutta antoi sormensa kiertää pientä kehää.


"Oletsä?" tyttö sanoi hymyillen.


"Kyllä", sanoin nyökyttäen päätäni. "Minä olen tosi kiimainen."


Tunsin sydämeni kiivaan sykkeen korvissani. Samalla ymmärsin, että mitä kauemmin taukoa jatkuisi sen kauempana orgasmista olisin.

"Haluaisitsä tulla?" hän kysyi vakavana.


"Kyllä... Haluan!" puuskahdin. "Voi, anna minun tulla!"


"Mun jalalle?"


"Kyllä, voi kyllä. Saanko?"


Tyttö hymyili ja nojautui uudestaan taaksepäin.


"Mee polvilles", tyttö sanoi, ja aloin vaivalloisesti laskeutua polvilleni pieneen tilaan istuinten välissä. Tyttö otti kenkänsä vierestään penkiltä ja ojensi sen minulle.


"Runkkaa", tyttö sanoi. Otin kengän käteeni ja jatkoin runkkaamista entistä kiivaammin. Näin tytön laskevan jalkaansa niin että se oli täsmälleen kiivaasti runkkaamani penikseni alapuolella. Sitten hän otti kiinni ranteestani ja vei kengän jalkansa alapuolelle.


"Pidä sitä tossa. En haluu et tippaakaan menee hukkaan."


Tyttö nojautui istuimellaan eteenpäin ja katsoi minua rauhallisesti.


"Ja nyt mä haluun et sä tuut."


Kiihdytin tahtiani ja tunsin orgasmin olevan lähestymässä. En kuitenkaan sulkenut silmiäni. Kun tiesin olevan tarpeeksi pitkällä lopetin äkkiä liikkeeni ja vedin peniksen ihon tiukalle taakse.


Pidin sen niin tarkasti paikoillaan kuin mahdollista ja hetken kuluttua tunsin kuinka sperma alkoi suihkuta siitä ulos. Valkoinen purskaus toisensa perään alkoi kuorruttaa tytön jalankärkeä. Sitä oli enemmän kuin olin itsekään kuvitellut, ja osa sitä valui hieman myös jalan reunojen yli. Uskokseni sain kuitenkin kaikki pyydystettyä kenkään.


Hymyillen leveää hymyä tyttö katseli jalkateräänsä ja heilutteli varpaitaan saaden valkoisen liukkaan nesteen valumaan niiden väleihin. Pitelin löysää penistäni kädessäni ja kuulin sydämeni villin sykkeen, enkä tiennyt mitä seuraavaksi tehdä. Sitten tyttö otti kengän käsistäni ja sujautti sen jalkaansa.


"Tää tuntuu niin hyvältä", hän sanoi tunnustellen kenkää jalassaan. "Tuntuu ihan vitun hyvältä kulkee kengissä täynnä spermaa.


Sitten hän katsoi jälleen minuun.


"Nyt sun ois hyvä herätä."



Kuulin piippauksen ja avasin silmäni. Tyttö istui edessäni olevalla penkillä ja laski parhaillaan kättään katosta. Vilkaisin ulos ja huomasin bussin olevan hidastamassa peltoaukean keskellä olevalle pysäkille.


Hetken päästä hän kääntyi ja näin tytön kasvot ensimmäistä kertaa. Ne kasvot olivat pyöreät, eivät soikeat eikä niillä ollut aavistustakaan pisamista. Lasit olivat pyöreät ja isot kuin teevadit, ja niitä kannatteleva nenä oli pieni nykerö. Tajusin myös arvioineeni tytön iän täysin väärin, eikä hän voinut olla kuuttatoista vanhempi, ehkei sitäkään,


Hetken päästä tyttö ja iso joukko muita bussissa olevia opiskelijoita nousi ja poistui bussista.


Vilkaisin kelloani ja huokaisin. Vielä neljä ja puoli tuntia.

No comments:

Post a Comment