27 Apr 2019

Sulkemisaika (novelli)

Omistettu Kylän Riiston muistolle.


Osa 1


Kaikki oli alkanut salaatista, mutta sitä mihin kaikki lopulta johti en olisi osannut itsekään arvata.


Poljin eteenpäin lämpimässä kesäyössä ja manasin omaa typeryyttäni. Se että olin aina myöhässä joka paikasta oli koko elämäntarinani. Miksi lähteä ajoissa kun voi tehdä niin viime hetkellä?


Väistin muutaman lauantai-iltaa viettämässä olevan opiskelijan joita parveili tupakalla kadun varrella sijaitsevan baarin edessä, ja kaarsin kaupan pihaan. Lukitsin pyöräni, hyppäsin kauppaan johtavat askelmat yhdellä loikalla ja syöksyin avoinna olevasta ovesta sisälle.


Lämmin seisova ilma tervehti minua ja tunsin välittömästi hien kohoavan iholleni. Tämä ei tosin ollut yllätys minulle, sillä jo kolmatta viikkoa jatkunut helle ei osoittanut loppumisen merkkejä. Ovensuussa oleva tuuletin kääntyili laiskasti ja siirteli lämmintä ilmaa paikasta toiseen.


Vilkaisin ympärilleni ja huomasin olevan olevani pienen kaupan ainoa asiakas. Pieneen, jo parhaat päivänsä nähneeseen liikehuoneistoon oli ahdettu enemmän tavaraa kuin olisi voinut kuvitella fyysisesti mahdolliseksi. Kaupan hintataso ei ollut matalin, mutta sen pitikin pystyssä se, että se oli ainoita kauppoja ympäröivän ylioppilaskylän keskellä. 


Lisäkseni liikkeessä oli vain kassakoneen takana istuva, puhelintaan katseleva tummatukkainen nuori nainen kauppaketjun sinisessä työtakissa. En tiennyt tytön nimeä, mutta tunnistin hänet ulkonäöltä. 


Tyttö oli minusta viehättävä omalla hiljaisella, hivenen hiirulaismaisella  tavallaan. Hän oli pienikokoinen, mutta samalla hänessä oli tiukkuutta jota katsellessaan hänen uskoisi kestävän mitä tahansa hänen vastaansa tulikin. Hän ei ollut varsinaisesti kaunis, mutta sydämenmuotoiset kasvot olivat symmetriset ja miellyttävät katsella.


Koska suunnittelin ostavani vain pari asiaa en ottanut koria, vaan suunnistin suoraan kaupan kylmähuoneeseen, joka sekin oli kaupan erikoisuus. Kiersin huoneen nopeasti miettien mitä tarvitsin. 


Olin ollut viettämässä perjantai-iltaa tietokoneeni ääressä tajutessani että kaupat menivät kiinni, ja tarvitsin salaattia seuraavaksi aamuksi, ja mahdollisesti jotain muutakin. Banaanijogurttitölkki hyllyssä näytti kutsuvalta, joten nappasin senkin. 


Olin juuri astumassa ulos kylmähuoneesta takaisin muun liikkeen puolelle kun kuulin puhelimen äkkiä surahtavan shortsieni taskussa. Laskin ostokseni hetkeksi hyllylle ja kaivoin puhelimeni esille. Manasin, sillä tiesin että viestiin olisi pakko vastata heti.


En rehellisesti tiedä kuinka kauan vastaamiseen meni, todennäköisesti kauemmin kuin kuvittelin. Kun lopulta nimittäin saavuin ostoksineni kassalle sen takana oleva tyttö katsoi minua silmät pyöreinä. 


"Me ollaan kiinni!" tyttö puuskahti. Vilkaisin kelloani käsissäni pitelemieni ostosten yli ja tajusin tytön olevan oikeassa.  Aloin sopertaa anteeksipyyntöä, mutta vaikutti siltä, että tytöllä ei ollut sen kuuntelemiseen kärsivällisyyttä. Hän näytti väsyneeltä ja kireältä, oltuaan todennäköisesti kassakoneen takana suurimman osan kuumasta päivästä.  


Syvään huokaisten tyttö tuli pois kassakoneen takaa. "Mä en voi myydä enää mitään", hän sanoi näyttäen siltä kuin haluaisi minusta mahdollisimman pian eroon, ja tarttui kädessäni pitelemiini ostoksiin. 


En tiedä kumman syy tapahtunut oli, tai kummassa oli enemmän vikaa. Tiedän vain että hetkeä myöhemmin ostokseni olivat pudonneet lattialle, ja niihin kuulunut jogurttitölkki valutti hitaasti sisältöään lattialle.


Tyttö käänsi päänsä takakenoon ja huokaisi syvään. Katsoin tölkkiä lattialla ja olisin halunnut vajota maan rakoon. Minua hävetti ja tunsin että sain kerralla maksaa kaikista niintä lukemattomista kerroista kun olin syöksynyt kauppaan viime minuutilla. "Olen todella pahoillani", sopersin. "Voin auttaa..."


Tyttö nosti kätensä otsalleen ja huitaisi toisella viitaten minua olemaan hiljaa. Hän näytti siltä kuin olisi käyttänyt kaikki voimansa itsensä hillitsemiseen. Tyttö näytti väsyneeltä, hänen silmiensä alla olivat tummat renkaat ja hänen pesemättömältä vaikuttava tukkansa oli kiinni yhdellä pinnillä,


"Älä!", hän puuskahti lopulta. "Mä en nyt kaipaa sulta yhtään enempää apua. Ellei se tarkoita että sä haluat nuolla tuon vitun lattian puhtaaksi."


Äkkiä minulle tuli epätodellinen olo ja minusta tuntui kuin olisin katsonut tilannetta ulkopuolisena tarkastelijana. Aivan kuin olisin katsonut elokuvaa jossa itse näyttelin. 


"Nuolen jos haluat", kuulin ääneni sanovan. Pääni sisällä pyöri tuhat ajatusta ja päällimmäisin niistä oli kauhu. Mitä minä olin juuri sanonut? Kuulin korvissani sydämeni hakkaavan kiihtyvällä tahdilla. 



Osa 2


Kului muutama hetki. Tyttö katsoi minua kasvoillaan vakava, vain aavistuksen epäuskoinen ilme. Hänen katseensa tuntui porautuivat minuun eikä hän sanonut mitään. Juuri kun olin aikeissa sanoa jotain, olkoonkin etten tiennyt mitä minun olisi pitänyt sanoa, tyttö aukaisi suunsa. 


"Nuole sitten."


Pudottauduin lattialle nelinkontin ja kumarruin nuolaisemaan lattialle valunutta jogurttia. Lipaisin ensin vain varoen. Banaanin maun lisäksi tunsin kielelläni ja suussani pienet hiekanjyväset ja muun lattialla olevan epäpuhtauden. Puolittain odotin tytön käskevän minun lopettaa, että kaikki oli ollut vain pilaa.


Kun tätä ei kuitenkaan kuulunut, nuolaisin rohkeammin ja aloin nuolla lattiaa puhtaaksi pitkin vedoin. Työnsin mielestäni sen kuinka moni asiakas oli pitkän päivän aikana kävellyt. Oli lauantai, viikon kiireisin päivä, ja liike oli ollut auki aamukahdeksasta.


"Noin, nuole sitä vitun likaista lattiaa", kuulin tytön sanovan aavistuksen rauhallisemmalla äänellä kuin muutamaa hetkeä aikaisemmin. "Oikein hyvä. Kiltti poika tykkää näköjään alistua."


Nyökkäsin ja nuolaisin lattiaa uudestaan. Hiljaisuus jatkui ja saatuani suullisen alas minulla oli sellainen oli kuin minun pitäisi katkaista se jotenkin. Rykäisin. "En tiedä miksi, mutta..."


"Suu kiinni", tyttö keskeytti minut terävällä äänellä. "Sä puhut tästä eteenpäin vaan sillon kun sulta kysytään jotain, onko selvä?" Nyökkäsin jälleen ja jatkoin työtäni. Odottamatta tunsin tytön sormet hiuksissani ja painavan päätäni likaiseen lattiaan. 


"Mä sanoin onko selvä!" tytön ääni ärähti korvani juuressa. Pidellen hiuksiani tiukassa otteessa tyttö hieroi naamaani jogurtin peitossa olevaan lattiaan. "Sitä vastataan kun kysytään!"


"Selvä on!" ähkäisin tukahtuneella äänellä. Kuulin jälleen sydämeni hakkaavan kiivaasti, mutten ollut varma oliko se pelkoa vain jotain muuta. Tunsin tytön sormien irrottavan otteensa ja kiitollisena jatkoin lattian nuolemista.


"Noin, oikein hyvä", kuulin tytön äänen yläpuoleltani. Hän venytteli sanojaan ja puhui hivenen alentuvalla normaalisti lapsille varatulla tavalla. "Juuri nyt sun kielellä ei ole mitään muuta tekemistä kuin kuurata sitä vitun likaista lattiaa. Nuole se paskainen lattia kiiltävän puhtaaksi."  


Kului hetki ja silmäkulmastani näin tytön nostavan lattialle pudonneet ostokseni ja nojautuvan kassaa vastapäätä olevaan pakastearkkua vasten. Matka sen ja kassan välillä oli tuskin metriäkään, ja tytön lenkkitossujen verhoamat jalat olivat vain pienen matkan päästä kohdasta jota nuolin.


Jatkoin työtäni ja nuolin lattiasta jogurttia ja todennäköisesti yhtä ja toista muutakin, jota en halunnut ajatella. Jogurtin määrä lattiassa väheni samaa tahtia kuin siihen muodostuva puhdas läiskä kasvoi. Ero lattian värissä oli huomattava, ja saatoin vain arvailla koska se oli pesty viimeksi.


"Mmmmm, sä selvästi tykkäät banaanijogurtista", kuulin tytön äänen jälleen. "Tykkäätkö?" Myönsin ja jatkoin lattian nuolemista. Jogurttia oli lattiassa enää pieni määrä ja työni lähestyi loppuaan.


Äkkiä, ilman minkäänlaista varoitusta sitä alkoi kuitenkin valua lattialle lisää. Valkoinen paksu neste lorisi eteeni lammikoksi. Hetken kuluttua kuulin kopsahduksen ja nostaessani katseeni näin tytön tipauttaneen tyhjän pahvitölkin lattialle noin puolen metrin päähän eteeni.


Kului muutama hetki.  Katsoin lattialla olevan jogurtin määrää ja koetin arvioida kuinka kauan minulta menisi kaiken sen nuolemiseen. "Mitä sanotaan?" kuulin tytön äänen yläpuoleltani. "K-kiitos", vastasin.


Tytön jalka pyörähti muutaman kerran valkoisessa lätäkössä ja ojentautui sitten niin minua kohti. Tytöllä oli jalassa kuluneet, likaiset lenkkitossut, jotka olivat selvästi jo nähneet parhaat päivänsä.


"Nuole", kuulin tytön äänen sanovan rauhallisesti. Kuuliaisesti aloin nuolla lenkkitossum kengänkärkeä puhtaaksi. Hetken kuluttua tyttö käänsi jalkaansa niin että saatoin jatkaa työtäni nuolemalla jogurtin peitossa olevaa kengänpohjaa. 


"Noin, oikein hyvä", kuulin tytön sanovan samalla venyttelevällä nuotilla jota hän oli käyttänyt aiemmin. "Kiltti poika nuolee kunnolla. Jos mä näen mun kengänpohjassa kohta pisaraakaan mitään valkosta mä laitan sut nuolemaan tän kaupan koko lattian puhtaaksi."


Kääntäessäni päätäni yläviistoon näin tytön katsovan minuun korkeuksista taaksepäin nojautuneena ja tukien itseään käsillään pakastearkkuun. Hänen kasvoillaan oli pieni hymynkare, mutta katse oli vakava enkä epäillyt hänen sanojaan.


Aloin puhdistaa lenkkitossun likaista pohjaa uudella innolla. Jogurtin lisäksi tunsin kengänpohjasta irtoavan pieniä hiekanjyviä. Nielin kaiken ja tein parhaani saadakseni pohjan mahdollisimman puhtaaksi. 


Muutaman hetken kuluttua kenkä hävisi näkökentästäni, ja kun vilkaisin ylös näin tytön ottaneen tossun jalastaan ja katselevan sen pohjaa tarkasti. Hän oli nostanut paljaan jalkansa toisen polvensa päälle, ja paljas jalkapohja keikkui muutaman kymmenen metrin päässä kasvoistani.


En voinut olla katsomatta sitä. Pieni jalka keinahteli silmieni edessä, ja katseeni oli porautunut siihen melkeinpä nälkäisesti. Panin merkille pienen määrän hikeä joka kiilteli jalan vaalealla iholla. Hänellä oli varpaankynsissään vaaleanpunaista kynsilakkaa, joka oli kuitenkin suurelta osin kulunut pois.


Huomasin myös että varpaankynnet olivat aavistuksen ylikasvaneet, ja päkiöissä oli lieviä kovettumia. Myös jalkapohjat ja kantapäät näyttivät kuivilta. Jalat eivät myöskään olleet puhtaimmat mahdolliset, eikä tytöllä ollut ollut lainkaan sukkia. Sillä hetkellä nuo jalat olivat kuitenkin jotain sanoinkuvaamattoman kaunista.



Osa 3


Kuulin tytön huokaisevan. "Mä en löydä tästä kyllä tipaakaan jogurttia", hän sanoi lievää ärtymystä äänessään. "Sääli. Mä melkeen odotin että mä olisin voinu laittaa sut nuolemaan sut koko tän kaupan lattian." 


Sitten tyttö käänsi katseensa minuun ja tajusin hänen huomanneen katseeni suunnan, sekä ilmeisesti my lasittuneen katseeni. "Mitä sä tuijotat?" hän sanoi terävällä äänellä. "Vastaa." Ilme tytön kasvoilla viesti että hän tarkoitti mitä sanoi ja halusi kuulla vastaukseni. Tunsin sydämeni alkavan jälleen takoa voimakaammin. 


Rykäisin.  "Sinun..." aloitin karhealla äänellä. "Ja-jalkaasi." Tunsin kuumotuksen naamallani ja olisin halunnut painaa katseeni lattiaan, mutta pakotin pitämään katseeni tytön jalassa, ja jatkoin sen ahmimista katseellani.


"Ahaaaa..." tyttö sanoi hymyillen ja nojautui taaksepäin pakastearkulla. "Olis pitäny arvata et sä tykkäät jaloista. Tykkäätkö sä mun jaloista?" Tyttö heilutteli jalkapohjaansa näkökentässäni ja liikutteli varpaitaan. Nielaisin ja rykäisin uudestaan. Kurkkuni tuntui kuivalta kuin santapaperi.


"K-kyllä", sanoin kuivalla äänellä. "O-oikein paljon." Sydämeni takoi edelleen enkä saanut silmäni jalkapohjista irti, vaikka kuinka yritin. Sisälläni myllersi jotain voimakasta, ja halu sanoa tytön jaloista jotain muutakin kaunista pakahduttava.


"No, tule sitten lähemmäs ihailemaan", kuulin tytön sanovan, äänessään enemmän leikillisyyttä. Nousin kunnes pääni oli jalkapohjien tasalla ja vain pienen matkan päässä siitä. En edelleenkään kyennyt saamaan katsettani irti siitä.


"Haista sitä", kuulin tytön sanovan. Työnsin pääni lähemmäs niin että nenäni lähes koski tytön päkiää, ja nuuhkaisin syvään. Voimakas haju iskeytyi sieraimiini ja tunsin veden kohoavan kielelleni. 


Tuntemusten vyöry sai minut sulkemaan silmäni. Sydämeni hakatessa työnsin päätäni vieläkin lähemmäs, niin lopulta tunsin nenäni koskettavan tytön jalkapohjaa. Vedin syvään henkeä. Siitä oli niin kauan. 


"Noin", kuulin tytön äänen. Siinä oli samaa venyttävyyttä kuin aiemmin, mutta myös ripaus leikkimieltä. "Nuuhki sitä oikein kunnolla. Mulla on ollut noi kengät jalassa koko päivän ja niiden pitäis haista kunnolla. Sano, tuoksuuko ne ihanalta?"


Nyökkäsin. "Tu-tuoksuu", sanoin ääni vavahdellen ja vedin sisääni tytön jalkojen suloista aromia. Miten olin pystynyt olemaan ilman tätä kokemusta niin pitkään? Kuulin tytön huokaisevan. "Sä varmaan haluaisit nuolla niitä kanssa?"


Tyttö käänteli jalkaansa silmieni edessä. "Kato miten paskaisetkin ne ovat?", hän sanoi leikkisällä äänellä. "Mä en ole mun työvuorojen takia ehtiny käydä moneen päivään suihkussa. Kato nyt." 


Tyttö oli oikeassa. Paitsi että tytöllä ei ollut ollut sukkia, näyttivät jalat siltä kuin tyttö pitäisi ulkona kävelemisestä paljain jaloin. Muutamista kohdin, erityisesti päkiöistä ja kantapäistä jalat olivat käytännössä mustat. Tyttö huokaisi. "Sä varmaan palat halusta päästä nuolemaan mun paskaisia jalkoja?"  


Nielaisin. Minusta alkoi tuntua etten pystynyt enää ajattelemaan järkevästi. Vilkaisin ylös ja näin tytön hymyilevän. Tilanne selvästi huvitti häntä. Lopulta nyökkäsin. Tyttö naurahti pilkallisesti. "Ei , ei se toimi niin. Mä haluan että sä pyydät sitä multa."


Sydämeni hakkasi niin että pelkäsin pyörtyväni siihen paikkaan. Ilme tytön kasvoilla oli selvästi huvittunut, mutta tajusin tytön tarkoittavan mitä sanoi.  Tyttö hymyili. "Sä kuulit oikein. Antaa tulla." 


Nielaisin. "S-saisinko luvan nuolla jalkaasi?" sanoin ääni vavahdellen. Tyttö katseli minua kasvoillaan arvoituksellinen ilme. "Miksi?" tyttö sanoi sitten. Kysymys yllätti minut, ja se näkyi ilmeisesti myös kasvoiltani. Tämäkin näytti huvittavan tyttöä.


"Kerro mulle miksi mun pitäisi antaa sun nuolla mun jalkoja?" hän sanoi. "Mä haluan että sä anelet oikein kunnolla. Kato nyt miten paskaiset ne ovat." 


Käänsin katseeni uudestaan likaisiin jalkapohjiin ja minun oli vaikea ajatella. "No niin", tyttö tokaisi. "Antaa tulla. Ja laita tunnetta siihen, muuten mä en anna lupaa." 


Sydämeni jyskytys korvissani koetin epätoivoisesti muodostaa päässäni järjellistä lausetta, niin vaikeaa kuin se olikin. En tiedä mitä sanoin, koetin vain pukea sanoiksi kaiken sisälläni myllertävän.


Sanoin niin kovasti haluavani nuolla hänen jalkaansa, koska se tuoksui niin huumaavalta. Sanoin haluavani maistaa hänen jalkahikensä maun kielelläni. Sanoin että siitä kun olin edellisen kerran kokenut sen oli niin kauan. Kerroin miten ihanan likaisilta hänen jalkansa näyttivät ja miten kovasti halusin päästä nuolemaan niitä.


En tiedä missä määrin sanomassani oli mitään järkeä, mutta jatkoin ja olin pian niin hengästynyt. että minun oli pakko lopettaa. Näin tytön hymyilevän ja sain vaikutelman että aneluni oli huvittanut häntä tarpeeksi. "Hyvä on", tyttö sanoi. "Lupa myönnetty. Ala nuolla."


Hengittäen kiivaasti työnsin kieleni suustani ja nuolaisin likaista jalkapohjaa. Tunsin välittömästi suolaisen jalkapohjan aromin ja vesi nousi jälleen kielelleni, ja minun oli suljettava silmäni. Nuolin jalkapohjaa ahnaasti, pitkin vedoin. Mikään, ajattelin, mikään ei mikään tuntunut niin hyvältä kuin tämä. 


"Sä oikeesti oot ihan hulluna niihin", kuulin tytön sanovan äänessään ripaus epäuskoisuutta. Nyökkäsin, päästin suustani epäselvän ynähdyksen ja aloin hitaasti nousta ylöspäin, ja nuolla päkiöitä. Saatoin tuntea niiden karheuden kielelläni, sekä karvaan maun joka irtosi kielelleni.


Lopulta olin noussut varpaiden tasolle. Nuolin ensin ne päältä ja sitten siirryin niiden väleihin. Puhdistin jokaisen varpaanvälin huolella, ja tunsin jotain kielelläni. En kuitenkaan välittänyt mitä se oli, vaan nielin kaiken. 


Saatuani varpaanvälit puhtaiksi kävin jokaisen varpaan läpi ja annoin kullekin huolellisen kielikylvyn. Saatoin tuntea kynsien terävät reunat kieltäni vasten edetessäni pikkuvarpaasta kohti isovarvasta. Ennen kuin olin kuitenkaan tavoittanut sitä, jalka odottamatta katosi ulottuviltani. 



Osa 4

Avasin silmäni  ja näin tytön ojentavan jalkaansa kohti lattialla olevaa jogurttilammikkoa. Hän levitti jogurttia jalkansa kärjellä ja nosti sen sitten taas silmieni eteen. Tytön varpaat olivat valkoisen jogurtin peitossa ja sitä tipahteli niistä lattialle. 


"Jatka", tyttö sanoi rauhallisella äänellä, ja sitten kärsimättömämmin kun en heti liikahtanut. "Nuole nyt ennen kun se on kaikki lattialla." 


Kumarruin eteenpäin ja tein työtä käskettyä. Aloitin isovarpaasta, ja imin sitä ahnaasti, haluten saattaa päätökseen kesken jääneen kielikylvyn. Huuleni olivat pyöristyneet varpaan ympärille ja liikutin päätäni hitaasti ylös ja alas, samalla imin varpaan puhtaaksi paksusta nesteestä, jonka tunsin kielelläni ja nielin.


"Noin, oikein hyvä", kuulin tytön terävän äänen yläpuoleltani. "Ime sitä kunnolla. Ime sitä kun kyrpää. Sitä sä varmaan kuvittelet tekeväs?" Päästin ynähdyksen aloin sitten nuolla päätä puhtaaksi. "Noin, kunnon kyrvänimijä. Näkee kyllä että sä olet tehny tota ennenkin. Mutta eipä unohduta sinne, vaikka sulla selvästi onkin kivaa." 


Päästin ynähtävän anteeksipyynnön ja aloin nuolla päkiöitä, joille jogurttia myös oli valunut, samalla yrittäen saada sen puhtaammaksi. Sitten siirryin puhdistamaan uudestaan varpaita. Tunsin kieltäni vasten tytön jalkojen ihon jokaisen epätasaisuuden, karheuden ja kynsien terävät reunat.


Jonkin ajan kuluttua jalka hävisi uudelleen ulottuviltani ja tyttö pyyhkäisi lattiaa sillä uudestaan. Kun hän ojensi sitä jälleen suuntaani oli sen kärki taas jogurtin peitossa. "Jatka", kuulin terävän käskyn, ja aloin innokkaasti puhdistaa jalkaa kielelläni.


Saatuani jalan puhtaaksi tyttö nosti sitä ja katseli jalkaansa arvioivan näköisenä. "Oikein hyvää työtä. Nää on kohta puhtaammat kun mitä ne on ollu päiviin. Melkeen sääli." Sitten hän vilkaisi minua kasvoillaa ilkikurinen hymy. 


Sirolla heilautuksella tyttö laski jalkansa lattialle ja nosti toisen polvelleen. Sitten, katsoen minuun edelleen tiiviisti, hän riisui toisen kenkänsä ja liikutteli varpaitaan selvästi nauttien viileydestä. "Tai siis se olis sääli, jos mulla ei ois toistakin. Se on ihan tuore ja mehukkaan hajuinenkin vielä."


Katsoin yläviistoon katse lasittuneena. Tyttö huomasi tämän ja naurahti. Sitten hän ojensi edelleen kädessään pitelemää avoinaista lenkkitossuaan suuntaani. "Haluatko sä haistaa mun kenkääkin?" hän sanoi hymyillen. Ynähdin vastaukseksi, sillä enempään en pystynyt.


Tyttö ojensi likaisen kengän kasvojeni eteen ja innokkaasti työnsin naamani sen sisään. Voimakas, pistävä tuoksu iskeytyi sieraimiini ja sai veden jälleen nousemaan kielelleni. Vedin huumaavaa tuoksua syvälle sisääni ja kuulin tytön nauraa kihertävän.


"Noin, oikein hyvä", kuulin äänen yläpuoleltani. "Nuuhki sitä oikeen kunnolla. Niin ku mä sanoin mulla on ollu noi jalassa koko päivän. Haisee tosi hyvältä, eiks vaan?" Ynähdin jälleen ja vedin tuoksua sisääni pitkin vedoin. 


Aivan liian pian kenkä kuitenkin vedettiin kasvoiltani. En voinut tehdä muuta kuin niellä hiljaa pettymykseni. Näin tytön pyöräyttävän jalkaansa jogurttilätäkössä ja sitten tyttö ojensi sen suuntaani. "No niin, jatka."    


Tämä toistui muutamaan kertaan. Lopulta tyttö kuitenkin vaikutti kyllästyvän jogurtin syöttämiseen minulle jaloillaan ja hän komensi minut jatkamaan lattian nuolemista. Kuulin tytön antavan silloin tällöin ohjeita siitä missä kieltäni vielä tarvittiin, sillä jogurtin määrä väheni nopeasti.


Lopulta  omaksikin yllätyksekseni lattia alkoi näyttää puhtaalta. Olin kuin olinkin onnistunut nuolemaan lattialta kaiken sille valuneen jogurtin. Ero puhtaan alueen ja sitä ympäröivän lattian välillä oli erittäin näkyvä, ja ihmettelin minkä selityksen tyttö mahdollisesti tarjoaisi siitä pomolleen seuraavana päivänä. 


Sitten huomasin puhtaan alueen reunalla vielä muutamia valkeita pisaroita, ja nuolin nekin pois. Varmuudeksi ulotin kieleni leveämmälle alueelle kuin olisi ollut tarpeeksi, ja kieleni nuolaisi lattialta pelkkää likaa. "Noin, oikein hyvä", kuulin tytön äänen jälleen. "Tee oikein hyvää työtä."   


Saatuani työni valmiiksi odotin hetken että yläpuoleltani valusi lattialle jotain muuta. Sen sijaan kuulin tytön äänen jälleen. "Melkein puhdasta", kuulin tytön sanovan, mutta vaikka katselin ympärilleni, en kyennyt erottamaan lattialla enää tippaakaan jogurttia.


Kuulin tytön huokaisevan. "Täällä, senkin pöljä." Nostin katsettani ja näin tytön osoittavan kohtaa keskivaiheilla paljasta säärtään, jossa oli muutama valkoinen kuivunut pisara.


Odottamatta erillistä käskyä kumarruin eteenpäin ja aloin nuolla säärtä puhtaaksi. Kun olin saanut pisarat nuoltua pois kuulin tytön äänen jälleen "Ja täällä", hän sanoi osoittaen paljasta reittään, jolla näin myös muutaman valkoisen pisaran. 


Kohottauduin niin että olin jo puolittain polvillani ja aloin nuolla pisaroita pois. Tytön hame oli lyhyt, mikä ei helteen huomioon ottaen ollut ihme. Tytön päällä ollut virallinen esiliina ketjun väreissä, jonka hän oli ilmeisesti jossain välissä riisunut, oli vain kätkenyt sen silmiltäni.


Äkkiä tunsin tytön sormet hiuksissani ja päättäväinen liike ohjasi pääni tytön haaroväliin. Levittäen jalkansa tyttö painoi päätäni tiukasti itseään vasten. Ote oli yllättävän tiukka, ja en usko että olisin kyennyt pääsemään siitä irti vaikka olisin halunnutkin. Sitten kuulin lyhyen komennon yläpuoleltani.


"Haista."



Osa 5

Vedin tuoksua syvään sisääni ja tunsin veden nousevan jälleen kielelleni. Haju oli äärimmäisen voimakas. En ollut yllättynyt tästäkään, päivä oli ollut pitkä ja kuuma. Olisin voinut jatkaa tytön tuoksun vetämistä sisääni ikuisesti.


"Haiseeko hyvältä?" kuulin tytön sanovan ja sitten vetävän päätäni irti itsestään hetkeksi. Tytön kasvoilla oli ilkikurinen hymy. "Sano haiseks mä hyvältä?" Nyökkäsin ja koetin saada hengitykseni rauhoittumaan. "S-sinä tuoksut ihanalta", sanoin ääni vavahdellen.


Vaikka tuntuikin hyvä saada taas happea, tunsin välittömästi tarvetta painaa uudestaan pääni tyttöön kiinni. Katsoin ylös ja suuntasin tyttöön anovimman katseeni. Tyttö katseli minuun ja hymy nousi hänen kasvoilleen. "Aaaaaa...", hän sanoi tietäväisellä äänellä "Sä haluaisit haistaa uudestaan, vai mitä?" 


"K-kyllä haluaisin", sanoin niin nöyrällä äänellä kuin osasin. "Saisinko?" Tyttö naurahti ja katsoi minuun tavalla joka oli yhdistelmä huvittuneisuutta ja sääliä. Hän irrotti otteensa hiuksistani ja levittäen jalkojaan nojautui taaksepäin. "Sen kun haistelet." Työnsin uudestaan pääni kiinni haaroväliin ja nuuhkaisin syvään.


Tunsin tytön käden päälaellani vetäessäni sisään tytön sulotuoksua. "Noin, haistele mun pilluntuoksua oikeen kunnolla", kuulin tytön pehmeän äänen sanovan. "Niinkun mä sanoin mä en ole juuri ehtiny käymään suihkussa, ja mulla on samat pikkaritkin jalassa jo toista päivää."


Olisin halunnut jäädä tytön haaroväliin ikuisiksi ajoiksi. Sitten kuulin kuitenkin tytön äänen taas. " Sä sanoit että siitä on kauan kun sä olet pääsy nuoleen naisen jalkoja", tytön ääni sanoi rauhallisella äänellä. "Onks siitä pitkä aika kun sä olet ollu näin lähellä pillua?"


Mietin kuumeisesti. Kuukaudet pyörivät päässäni ja minun oli vaikea ajatella. Kaksi vuotta? Vai kolme? Lopulta vedin päätäni hiukan irti ja vastasin. Hetkeä myöhemmin tunsin tytön jälleen vetävän minut hiuksistani kauemmas itsestään. Tyttö katsoi minuun kasvoillaan epäuskosta kertova ilme.


"Siis mitä? Neljä vuotta?" Nyökkäsin. Turha asiaa oli kieltääkään. Tyttö irrotti otteensa hiuksistani ja laskin pääni. "Voi pientä", kuulin tytön sanovan ja äkkiä minusta tuntui etten halunnut kohdata hänen katsettaan.


Sitten huomasin tytön vetävän tumman lyhyen hameen helmaa ylös. Erotin hameen helman alta tytön valkoiset pikkuhousut. Tajusin ettei tyttö ollut hetkeä aiemmin liioitellut aiemmin, sillä haju erottui nyt niistä paljon voimakkaampana. Saatuaan lyhyen ohuen hameen vyötäisilleen tyttö levitti uudestaan haarojaan.


"Tässä sellainen olisi", tyttö sanoi rauhallisella, toteavalla äänellä. "Katso nyt." Hän alkoi kuljettaa sormenpäitään pitkin ohuen kankaan pintaa, seuraten pyöreitä muotoja sen alla. "Näetkö sä?", tyttö jatkoi samaan rauhalliseen sävyyn. "Ihan oikea tytön pillu."


En tarvinnut kehotusta, sillä minun oli täysin mahdoton saada silmiäni tytön haarovälistä irti. Tunsin suuni kuivuvan enkä tiennyt mitä ajatella. Ahmin näkyä katseellani, sillä pelkäsin että se viedään kohta pois minulta, enkä tiennyt koska pääsisin näkemään mitään niin ihanaa uudestaan.


Koetin tallettaa mieleen jokaisen yksityiskohdan. Lievän kuluman pikkuhousujen reunassa, sillä kuten tytön lenkkitossut, myös pikkuhousut olivat selvästi jo parhaat päivänsä nähneet. Tytön reisien kaaren joka hävisi pikkuhousujen sisään. Ihokarvat reisien pinnalla ja iholla lähellä tytön haaroväliä.


Hitaasti tyttö alkoi pyörittää sormeaan kohdalla jolla arvelin klitoriksen olevan. Sydämeni ääni alkoi jälleen hakata korvissani. Nielaisin, ja minun oli vaikea ajatella. Saatoin vain kuvitella miltä näytin. 


"Mmmmm, kyllä sä selvästi tykkäät pillusta" tyttö sanoi jatkaen etusormensa pyörivää liikettä. Sydämeni hakkasi enkä saanut katsettani irti valkoisista puuvillahousuista vaikka olisin kuinka yrittänyt. Loputa päästin ynähtävän äänen ja nyökkäsin.


"Mä haluun et sä kerrot tarkemmin", tyttö sanoi jatkaen sormensa liikettä. "Kuinka kovasti sä haluaisit nuolla mun pillua? Tässä se on. Kerro nyt. Mä haluun kuulla."


Minun oli ponnisteltava saadakseni ensimmäinen lause ulos suustani. Muun ohella asiaa vaikutti se, että tunsin tytön hajun nenässäni jatkuvasti voimakkaampana. Aloitin, mutta kuten hieman aiemmin, minun oli muodostaa järjellisiä lauseita. 


Katse lukittuneena tytön haaroväliin annoin kaiken vyöryä ulos. Kerroin miten ihanalta tyttö  näytti, ja miten huumaavalta hän tuoksui, ja miten paljon halusin tuntea tytön maun kielelläni. Tunsin kuumotuksen kasvoillani ja minun oli koko ajan vaikeampi saada sanoja ulos suustani. Lopulta tytön oli käskettävä minun lopettamaan.


"Rauhotu nyt vähän. Sä raukkaparkahan sulat."



Osa 6

Tyttö nojautui pakastearkulla taaksepäin mutta piti haaransa levällään. Tytön päällä oleva sininen työtakki muodosti räikeän vastakohdan hänen alaruumiilleen. Tyttö katseli minua arvioiden mitään sanomatta hetken aikaa ja antoi minun rauhoittua hetken.


"Mulla on tässä ihan mukava olla, mutta musta tuntuu et sun oloa pitäis viilentää. Eiks vaan?" Nyökkäsin ja koetin saada hengitykseni tasaantumaan. Se oli kuitenkin vaikeaa, sillä sydämeni takoi edelleen, eikä näky edessäni auttanut.  


Lopulta minun oli lähes pakotettava katseeni irti tytön haaroista. Kun vilkaisin ylös näin että tyttö katsoi minuun kasvoillaan pohtiva ilme. Sitten hän työnsi kätensä työtakkinsa taskuun ja veti sieltä esille kookkaat keittiösakset.  


Kumartuen eteenpäin tyttö alkoi tunnustella sormillaan päälläni olevaa ohutta mustaa hihatonta t-paitaa. Sitten ne pysähtyivät rintakehälleni ja etsiytyivät kohtaan jossa oikea nännini oli. Tytön sormet tunnustelivat sitä ohuen kankaan läpi ja tunsin välittömästi kovettuvan.


"Oi, täällä ollaan oikein pystyssä", tyttö sanoi naurahtaen. "Jos me tehdään eka ilmareikä vaikka tähän." Tunsin tytön tarttuvan peukalollaan ja etusormellaan paitaani ja vetävän sitä. Kuului saksien leikkaava ääni ja kun käänsin katseeni alas näin että paitaani oli ilmestynyt rintani kohdalle yllättävän iso pyöreä reikä.


Tyttö nipisti nänniä kevyesti ja hymyili minun vetäessäni syvään henkeä. Sitten hänen kätensä etsiytyivät toiselle puolelle rintakehääni, ja muutaman hetken kuluttua siellä oli samanlainen aukko. Rintakehäni näytti äkkiä kummallisen pornografiselta.


Tyttö laski sakset kädestään ja vei kätensä nänneilleni. "No niin, katsotaan saadaanko me suhun vähän eloa", hän sanoi. Hetkeä myöhemmin tunsin kynsien pureutuivat nänneihini. Kipu iski läpi kehoni ja vedin syvään henkeä.  


Tyttö katsoi sinua terävästi ja tunsin hänen hellittävän kynsiensä puristusta . "Sattuuko liikaa? Haluatko että lopetan?" Pudistin päätäni kiivaasti ja näin tytön hymyilevän. "Aaaa, pitää satuttaa lisää? Sä tykkäät siitä?" Nyökytin päätäni kiivaasti. "Kyllä, tykkään. Todella paljon."


Tunsin tytön sormenkynsien pureutuvan yhtä aikaa voimalla kumpaankin nänniini, ja päästin nyt pienen voihkaisun. Tyttö hymyili reaktiolleni, eikä osoittanut armoa pahoinpidellessään nännejäni. Minusta vaikutti että hän halusi ottaa selvää missä rajani olivat.


Tytön kynnet olivat painautuneet kumpaankin nänniini ja hän väänsi niitä voimalla. Tunsin sydämeni hakkaavan ja hengitin kiihkeästi. Kun kipukynnykseni rajaa ei kuitenkaan tullut vastaan vaikutti tyttö lopulta kyllästyvän. Hän katsoi minua kummallakin nännilläni edelleen leikitellen.


"Mä kuule veikkaan että nää pienet reiät ei kauheasti sun oloa oloa auta", hän sanoi ilkikurisesti hymyillen. "Sun naamashan on edelleen ihan punanen. Sulla on varmaan vieläkin ihan kuuma?" Hengitin kiivaasti ja tunsin sulavani. "On kyllä", sanoin nyökyttäen päätäni. "T-tosi kuuma."


"No, eiköhän tehdä sille sitten jotain", tyttö sanoi. Hän irrotti otteensa ja otti jälleen sakset käteensä. Harkituin ottein hän veti paidanhelman shortseistani. Pidellen siitä kiinni hän vei sakset helmaan ja katsoi minuun hymyillen ja kuin reaktiotani odottaen. 


Kun reaktiota ei kuitenkaan tullut hän alkoi hitain liikkein leikata paitaani. Seisoin hievahtamatta paikoillani ja annoin tytön jatkaa työtään. Katsoessani hänen ruskeisiin silmiinsä minulle tuli vaikutelma kuin tyttö olisi nauttinut joka hetkestä. 


Sitten sakset ehtivät kaulukselle asti ja napsauttivat sen poikki. Tunsin kuinka viileä ilma äkkiä hyväili ylävartaloani. Kaksi nopeaa nipsaisua olkapäilläni ja vaate valahti yltäni. 


"No niin", tyttö sanoi hymyillen ja laski sakset käsistään. "Tuntuu heti paremmalta, eiks vaan?" Nyökkäsin. Tyttö kuljetti sormiaan pitkin rintakehääni, vatsaani ja olkapäitäni, tunsin ihokarvojeni nousevan pystyyn, samoin kuin nännini. Tämä ei jäänyt tytöltä huomaamatta, ja hän alkoi leikkiä niillä kevyesti.


"Mä tykkään sun yläkropasta", tyttö sanoi rauhallisesti ja tunsin hänen sormensa liikkuvan edestakaisin pitkin rintakehääni. "Sä olet ihanan karvaton ja sileä. Melkeen kun tyttö." Sitten tunsin hänen otteensa rintakehälläni jälleen tiukkenevan. "Vaikka tytöksi sulla onkin säälittävät pienet tissit."


Tyttö naurahti ja katsoi minua ilkikurisesti, kuin reaktiotani odottaen. En tiennyt mitä sanoa, joten tyydyin vain punastelemaan. Tämäkin vaikutti jostain syystä huvittavan tyttöä ja hän jatkoi rintakehäni tutkimista..   


"Kolme vuotta siitä kun sä olet edellisen kerran haistanu, tai maistanu pillua..." tyttö sanoi pohdiskelevalla äänellä. "Edes mä en ole ollut ilman pillua niin kauan. Mä menisin sekaisin jos mä en pääsis panemaan kolmeen vuoteen. Vittu, mä meen sekasin jos en saa pillua kolmeen viikkoon."


Mietin olisiko minun pitänyt sanoa jotain, ja ilmeisesti tämä näkyi myös kasvoiltani. Myös tyttö näytti huomaavan tämän. "Mitä nyt?" hän sanoi terävällä äänellä.


"Ei siitä ole kolmea vuotta", vastasin. Tyttö kurtisti kulmiaan ja liike rintakehälläni pysähtyi. "Mitä sä tarkotat? Justahan sä sanoit niin." Rykäisin. "S-se oli siitä kun mä olen saanut nuolla pillua", vastasin totuudenmukaisesti.


"Aaaa...", tyttö sanoi ja leveä hymy levisi hänen kasvoilleen. "No okei, kuinka kauan siitä sitten kun sä olet viimeksi pannu?" 


Mietin kuumeisesti mutta lopulta minun oli luovutettava, ja pudistin päätäni. "En tiedä". Tyttö katsoi minua näyttäen hämmentyneeltä, ja hänen äänessään oli ärtymystä hänen jatkaessaan. "Miten niin et tiedä?"


Mitä olisin voinut kertoa? Sopertaen aloin tunnustaa ja kertoa tytölle miten surullinen lyhyt seksielämäni oli ollut, miten kauan ensimmäiseltä tyttöystävältäni oli kulunut neitsyyteni viemiseen, millainen fiasko tuo ja seuranneet suhteet olivat olleet.


Kerroin siitä kuinka harvoin olin ollut yhdynnässä naisen kanssa tai miten vähän minusta tuntui että se oli jotain mitä edes halusin tehdä. Kerroin miten säälittävä miehuuteni mielestäni oli, sekä siitä että ykköstyypin diabeteksen takia olin jo vuosia ollut impotentti. Pian olin kertonut tytölle enemmän seksielämästäni kuin yhdellekään muulle ihmiselle.



Osa 7


"Mä en ole koskaan tavannu impotenttia", tyttö sanoi katsoen minua mietteliäänä, kun olin saanut tarinani päätökseen. "Jotenki mä olen aina ajatellu et niitä on vaan tarinoissa. Niin ku lumimiehiä tai jotain." 


Odottamatta tyttö kurotti eteenpäin ja vei kätensä haaroihini. Henkäisin syvään, sillä minulla ei ollut lainkaan alushousuja. Lähtöni kauppaan oli ollut kiireinen. Hetken tunnustelun jälkeen tyttö kuitenkin rypisti kulmiaan. "Mä en edes löydä sitä", hän sanoi äänessään ihmetystä.


Hän irrotti otteensa ja nojautuen jälleen taaksepäin katsoi minua huokaisten. "Eikö sulla siis lainkaan seiso?" hän kysyi terävästi, mutta aistin hänen äänessään oikeaa tiedonhalua. "Silloinkin kun sä olet naisen kanssa? Tai runkkaat?" 


Pudistin päätäni. "Ei, vain aamuisin. ja silloinkaan ei kauan." Tyttö katsoi minua näyttäen lähes säälivältä. "Voi raukkaa", tyttö sanoi huokaisten. 


Sitten hän otti jälleen keittiösakset käsiinsä ja ojensi ne minulle. "Mä haluaisin et sä leikkaat noi shortsit sun päältä. Vaikka... tuosta oikean lahkeen kohdalta." 


Katsoin tyttöä uskomatta korviani. Yritin sanoa jotain, mutta tyttö keskeytti minut ärtymystä äänessään. "Älä inise, vaan tee niin kun käsketään", tyttö sanoi. "Mä en suoraan sanoen usko sua. Mä en usko että sä oot oikeesti impotentti."


Kuin unessa ryhdyin työhön. Työnsin sakset housunkauluksen alle ja aloin leikata. Kangas oli ohutta ja sakset tukevat sekä terävät. Muutaman hetken kuluttua ne tipahtivat polviini. Jalassani olivat enää sandaalit ja polviin asti ulottuvat sukat.


"Noin", tyttö sanoi ottaessaan sakset takaisin. "Eikö olekin viileämpikin noin?" Nyökkäsin. Vilkaisin lattialle ja näin vaatteeni muuttuneen sekalaiseksi kasaksi kangastilkkuja. Samanaikaisesti minun oli myönnettävä tytön olevan oikeassa. Oloni oli äkkiä ihanan viileä.


"No niin, ylös", tyttö sanoi ja epävarmoin jaloin aloin noista seisomaan. Tyttö viittilöi minua kauemmas itsestään. "Seiso vaikka siinä kassan edessä." 


Otin pari askelta taaksepäin ja jäin seisomaan selkä kassalinjaa vasten. Äkkiä tajusin tilanteen paljon selkeämpänä, ja ymmärsin etten ollut koskaan tuntenut oloani niin alastomaksi.


Kun tytön katse kääntyi nivusiini hänen silmänsä pyöristyivät. "Voi luoja...", hän totesi katsellen haaroväliäni. "Sulla oikeesti on tosi säälittävä kyrpä!" Tunsin punan nousevan kasvoilleni, mutta pakotin pitämään katseeni tytön kasvoissa, ja nyökkäsin.


"Eikä se koskaan tosiaan seiso?", tyttö sanoi outoa viehääntyneisyyttä äänessään. "Tai siis sillon kun pitäis?" Pudistin päätäni ja näin tytön pudistävan säälivän näköisenä päätään. "Voi pientä. Oletko sä ihan varma ettei susta pitänyt tulla tyttö?"


Mietin hetken mitä olisin vastannut. "En", sanoin lopulta vaimealla äänellä. Tyttö katsoi minua hymyillen ja pyysi minua kääntymään. Tein kuten hän pyysi, kiitollisena siitä että sain kätkeä ainakin osan itsestäni tytön katseelta.


"Oi, sulla ihana perse!" kuulin tytön nauraa kihertävän hetken kuluttua. "Niinku sun yläkroppakin, Ihan vaalee ja silee ja karvaton, ihan ku tytöllä. Ja noi sun polvisukat näyttää just nyt tosi kuumilta. Onko sua pantu koskaan perseeseen?"


Pudistin päätäni ja kuulin tytön naurahtavan. "Ehkä sua pitäisi. Tykkäisitkö sä siitä?" Mietin hetken mitä sanoa. "Tykkäisin", vastasin lopulta. Kuulin tytön naurahtavan uudestaan. "Mmmmm, se on oikeastaan aika vitun kuuma ajatus. Ja ihan vaan tiedoks, mä aloin just runkata."


Nielaisin. Seisoin hievahtamatta paikallani ja terästin kuuloani. Saatoin kuulla jotain, joka todisti minulle tytön puhuvan totta. Tyttö huokaisi syvään. "Ajatus siitä että mä pääsisin... panemaan tota sun pehmeää pyöreää tytön pyllyä... oli vaan liian kiihottava. Ei vittu tää tuntuu hyvältä."


Pehmeä, vaimea, kostea ääni jatkui. Tilanne tuntui koko ajan epätodellisemmalta. Edessäni avautuva kaupan kassa ja hyllyköt tuolin takana olivat räikeässä ristiriidassa siihen mitä tajusin tapahtuvan selkäni takana 


"Sä varmaan haluaisit nähä mun pillun?" kuulin tytön äänen kysyvän hetken kuluttua. "Katella kun mä runkkaan?" Nyökkäsin, ja yritin saada ulos järjellisen vastauksen. Se mitä suustani tuli oli sitä kuitenkin vain vaivoin.


"Varmaan haluaisitkin", kuulin tytön sanovan. "Mutta koska sulla ei ole lupaa liikkua sun täytyy seistä vaan siinä ja kuunnella. Ja ehkä yrittää käyttää sun mielikuvitustas. Sun mikrokyrpä ei varmaan edelleenkään seiso. Vai seisooko?"


Pudistin päätäni, ja tällä kertaa sain pakotettua suustani ulos vastauksen. "E-ei seiso", sanoin. Vilkaisin alaspäin, ja äkkiä vihasin penistäni enemmän kuin pitkään aikaan. Kuulin tytön naurahtavan. "Vaikka sua panettaa? Panettaahan?"


"Kyllä!" puuskahdin. "Voi luoja... Minä..." Ääneni vavahteli enkä tiennyt mitä tehdä tai sanoa tuossa oudossa tilanteessa. Kuulin tytön naurahtavan jälleen. "Musta on oikein kiva että sua panettaa. Musta on ihan vitun upeeta runkata, ja katella sua siinä, niin että sä et saa liikahtaakaan, vaikka sua panettais vittu kuinka. Katella vaan sua kun sä kärsit."



Osa 8

En tiedä kuinka kauan tätä kesti, tai sitä kuinka pystyin seisomaan paikallani pyörtymättä, sydämenlyöntieni korvissani peittäessä alleen kaiken muun paitsi takaani kuuluvat äänet. Lopulta tytön hengitys alkoi tasaantua, ja kuulin hänen kävelevän minua kohti.


Hetken kuluttua tyttö seisoi selkäni takana ja nosti kaksi sormeaan kasvojeni eteen. "Haista", tyttö totesi. Tunsin voimakkaan, tutun hajun sieraimissani ja vesi kohosi välittömästi kielelleni. Sydämeni alkoi jälleen takoa kiivaammin. 


"Se on mun vitun haju", tyttö sanoi. "Mun vitun tuore haju. Sano, haiseeks se hyvältä?" Nyökytin päätäni kiivaasti  Suuni tuntui äkkiä kuivalta kuin autiomaa. 


"Suu auki", tytön äänen korvani juuresta. Tein työtä käskettyä ja hetken kuluttua tunsin sormet suussani. Samalla hetkellä kun tytön sormet kielelläni, automaattinen reaktio käynnistyi ja aloin imeä sormia kuin olisin ollut nääntymässä janoon. 


"Noin, kiltti poika", tytön ääni korvani juuressa jatkoi.  "Siitä on niin kauan ku sä oot saanu maistaa pillua, et sä meet ihan sekasin. Maistuu hyvältä, eikö?" Päästin ynähyksen ja nyökkäsin. 


Odottamatta tytön sormet hävisivät, ja siirtyivät rintakehälleni. Tunsin hänen toisen kätensä hyväilevän selkääni ja kylkeäni. "Miten sä oikeasti voit olla näin vitun sileä?" ääni korvani juuressa huokaisi. "Sä oot melkeen kun tyttö. Pelkkä sun katselemisesi saa mut ihan märäksi."


Tunsin tytön työntyvän minuun entistä tiiviimmin ja tunsin hänen tunnustelevan otteensa muuttuvan kovakouraisemmaksi, lähes omistavaksi. Erotin nyt myös tytön tuoksun paremmin. Se ei ollut tytön hajuvesi, eikä mikään muukaan, vaan hänen oma, peittelemätön perushajunsa. Muistin mitä tyttö oli heiman aiemmin sanonut suihkussa käymisestä.    


"Onko kukaan koskaan sanonut sitä sulle?" ääni korvani juuresta kuiskasi. Ynähdin epäselvästi ja pudistin päätäni. "No, se saa", tyttö sanoi. "Ihan vitun märäksi." Hetkeä myöhemmin tunsin tytön sormet jälleen huulillani, liukkaina ja tuoksuen entistäkin voimakkaammin. "Haista vaikka." Haistoin tuoksua syvään ja minua pyörrytti. 


Sen sijaan että tyttö olisi kuitenkaan vienyt sormiaan suuhuni, hän kosketti niillä huuliani. Tytön sormet kulkivat pitkin huulteni reunoja levittäen hänen hajunsa niille kuin huulivoiteen.


"Ja nää sun huulet", kuulin äänen huokaisevan. "Niin pehmeät, ja täyteläiset ja paksut." Olisin halunnut sanoa että olin aina hävennyt huuliani, koska olin kokenut ne epämiehekkäiksi, mutta pelkäsin etten olisi saanut sanaa suustani.


"Mä mietin vain miten ihanilta ne näyttäisi jos niihin laittaisi vähän huulipunaa", tyttö sanoi ja jatkoi huulieni tunnustelua sormenpäillään. "Sellaista tosi punaista. Sä näyttäisit vieläkin enemmän tytöltä. Tykkäisitkö sä siitäkin?"


Päästin ulos epätoivoisin, kimeän ynähdyksen, sillä minun oli taisteltava etten olisi kaatunut lattialle. "Tai sit me voitas tehdä sulle oikee kunnon huorameikki", tyttö huokaisi. "Sellanen tosi halpa, niin että sä näyttäsit lutkalta. Tykkäisitkö sä siitä? Susta tulis niin pantavan näkönen."


Ynähdin jälleen, ja tunsin tytön sormet hiuksissani. "Peruukkia sä et edes tarttis", hän sanoi kuljettaen sormiaan hiusteni läpi. "Sulla on valmiiksi niin ihana tyttömäinen tukka. Vaikka vois tätä vähän laittaa. Vaikka ponnarit, pään kummallekin sivulle, niin että sä näyttäsit koulutytöltä. Sellaset josta sais otettua hyvin kiinni. Haluaisitko sä näyttää koulutytöltä?"


Nyökytin päätäni kiivaasti, sillä en edelleenkään kyennyt saamaan sanaa suustani. En edes vaikka se mitä tyttö sanoi oli jotain mitä olin halunnut kuulla jonkun sanovan jo niin pitkään. Sydämeni hakkaaminen korvissani tunsin kuinka tyttö kuljetti toista kättään hitaasti rintakehälleni ja sitten puristi sitä kuin tytön rintaa. 


"Susta tulisi niin hyvä tyttö", ääni sanoi korvani juuressa lähes kuiskaten. 


Odottamatta tunsin tytön irrottavan otteensa ja astuvan taaksepäin. Kului muutama hetki, joiden aikana koetin tehdä parhaani saadakseni hengitykseni tasaantumaan. Sitten, ilman varoitusta tunsin tytön peittävän silmäni jollain. Kesti hetki ennen kuin tajusin tytön käyttävän siihen paitani riekaleita. 


"No niin", tyttö sanoi vetäen siteen tiukalle. "Laita kädet selän taakse ja käänny." Tein työtä käskettyä, vaikka äkillinen pimeys tekikin tilan aistimisesta ympärilläni vaikeaa. Kuulin tytön naurahtavan. 


"Noin, hyvä tyttö", kuulin äänen jatkavan. "Mun täytyy oikeasti alkaa kutsua sua tytöksi. Mä olen kiusannut sua parhaani mukaan eikä tuo sun impotentin kyrpäsi tosiaan osoita minkäänlaista elonmerkkiä. Mutta eihän sen tarttekaan jos sä oot tyttö."


Sitten tunsin tytön tarttuvan minua hiuksista. "No niin, nyt naama lattiaan." Käsky oli niin odottamaton että minun meni hetken aikaa ymmärtää se. Tytön pidellessä minua tiukasti hiuksista aloin tehdä työtä käskettyä. 


Kun olin päässyt nelinkontin tyttö jatkoi pääni työntämistä kohti lattiaa. Tytön käden ohjaamana painoin naamaani alaspäin, kunnes nenäni kosketti lattiaa. "Noin. Ihan kiinni", tyttö sanoi irrottaen otteensa. "Just noin. Ja ihana kermaperse pystyyn, oikein hyvä." 


Kului muutama hetki. Kuulin muutamia epäselviä ääniä, ja tajusin tytön hankkiutuvan hameestaan ja alushousuistaan eroon. Niitä seurasi ilmeisesti myös tytön iso sininen työtakki. Sitten tunsin tytön paljaan jalan töytäisyn ohimollani ja ennen kuin tajusin mitä oli tapahtumassa tunsin tytön varpaiden koskettavan huuliani.


"Suutele", kuulin tytön sanovan. Painoin varpaille kevyen suudelman. "Oikein hyvä", kuullin tytön jatkavan. "Ja mitä sanotaan?" Kiitin ja kuulin tytön naurahtavan. "Kiltti tyttö. Jatka."


Painoin uuden suudelman tytön jalkaterälle, sitten toisen ja kolmannen. "Oikein hyvä. Nyt siirry ylemmäs. Jos mulla kerran on sun mielestä maailman ihanimmat jalat niin sä saat nyt luvan palvoa niitä kunnolla." 


Nuolin tytön jalkaa hiljaisuuden vallitessa. Sitten kuulin tytön äänen jälleen, ja nyt siinä oli aavistuksen vakavampi sointi. "Sä olet oikein tottelevainen", tyttö huokaisi. "Mut kerro mulle yksi asia. Miks ihmeessä sä olet täällä aina just ennen sulkemisaikaa?"


En tiennyt mitä vastata, joten nielaisin. Taistelin sen välillä olisinko sanonut jotain vai jatkanut tytön nilkan nuolemista. "Okei, kaikki tekee sitä joskus", tyttö jatkoi ärtyneellä äänellä. "Mut sä oot täällä joka vitun päivä just ennen kun me mennään kiinni. Mikä oli muka taaskin niin tärkeää ettet sä ehtinyt tänne aiemmin?"


Mietin kuumeisesti mitä minun olisi pitänyt sanoa. Lopulta tajusin etten menettäisi mitään vaikka sanoisin totuuden. 


"R-runkkaaminen."



Osa 9


Vastaukseni näytti hiljentäneen tytön hetkeksi. "Miten mä en ole yhtään yllättynyt", huokaisi hän lopulta. Tytön äänensävy se sai minut haluamaan vajota maan alle. 


Koska en voinut, jatkoin tytön nilkan nuolemista "Runkkaatko sä joka päivä?" tyttö jatkoi äänessään edelleen hivenen ärtymystä. "Ainakin sä olet yhtä myöhässä joka päivä."


Päästin ynähtävän äänen. Äkkiä olin tyytyväinen ettei minun tarvinnut katsoa tyttöä silmiin. Kuulin hänen huokaisevan kuuluvasti "Joka päivä kun sä olet syöksynyt tänne juuri ennen sulkemista sä olet ollu kotona runkkaamassa?" Ynähdin uudelleen.


"Eikä sua edes hävetä?" kuulin tytön puuskahtavan. Mietin jälleen mitä olisin sanonut, ja huokasin syvään. "Hävettää", sanoin vaimealla äänellä. Hetkeen tyttö ei sanonut mitään. Kuului vain ääni jonka huuleni tekivät nuolessani tytön säärtä.


"Kuinka kauan sä runkkasit ennen tänne tuloa?" kysyi tyttö lopulta. Mietin jälleen kuumeisesti. Olin siirtynyt tytön säären ulkosyrjälle ja suukottelin hänen pohjettaan.


"E-ehkä noin kolme tuntia", vastasin. "Tai neljä." Tuntui oudolta tehdä mitä tein ja samalla tunnustaa tytölle tällä tavalla syntejään. 


"Neljä tuntia?" tyttö sanoi kuin ei olisi uskonut korviaan. "Miten sulla voi mennä tulemiseen niin kauan?" Olin hiljaa ja mietin mitä olisin sanonut. Etenkään jos tyttö olisi tiennyt että oli päiviä jolloin aikamäärä oli paljon pidempi.


"Koska mä en tule", sanoin lopulta. Nuolaisin pohjetta ja tunsin kielelläni hien suolaisen maun, sekä hennot ihokarvat tytön iholla. Kului hetki ennen kuin tyttö jatkoi.


"Mitä?" kuulin hänen äänensä jossa oli mukana hämmennystä. "Onko sulla joku ongelma? Siis sä et pysty? Johtuuks se siitä että sä oot impotentti?" Jatkoin pohkeen nuolemista ja aloin siirtyä ylöspäin ja mietin kuumeisesti mitä sanoa. 


"Ei", sanoin sitten. Kuulin jälleen sydämeni hakkaavan. En voinut kuitenkaan enää perääntyä, sillä olin sanonut jo liikaa. "Vaan mä en halua. Tai siis haluan mutta..." 


Lauseeni kuoli, sillä en tiennyt miten jatkaa. En ollut koskaan joutunut selittämään tätä kenellekään ääneen. Kuulin tytön naurahduksen. "Aa, mutta runkkaaminen on susta kivompaa kun tuleminen, niinkö?".


"Niin", vastasin, kiitollisena että tyttö sanoi sen mihin en itse kyennyt. Painoin suudelman tytön polvelle, entistä enemmän kiitollisena siitä ettei minun tarvinnut katsoa tyttöä kasvoihin.


"No koska sä sitten olet viimeksi tullut?" tyttö kysyi. Sanoin välittömästi tarkan päivämäärän. Hetken kuluttua kuulin tytön naurahtavan epäuskoisesti. "Se on ihan vitun kauan. Mutta... eiks se ole vaikeeta? Eiks sua paneta koko ajan?" 


Huokaisin syvään. "Panettaa", sanoin ja painoin toisen suudelman tytön polvelle. "Koko ajan." Kuulin tytön naurahtavan. "Ahaa. Mutta ilmeisesti sä tykkäät siitä?" Huokasin ja painoin suudelman kohtaan jossa tytön reisi kohtasi tämän polven. "Niin tykkään."


Hetken oli hiljaista. Suutelin tytön reittä koko sen leveydeltä, painaen suudelman sille toisensa perään. Lopulta kuulin tytön huokaisevan jälleen. Äänessä oli jälleen ripaus ärtymystä. "Kuinka moni tietää tästä?", hän kysyi. 


"Ei kukaan", sanoin. "Paitsi nyt sinä." Jatkoin suudelmien painamista reidelle enkä voinut olla ihailematta sen sileyttä. 


"Mutta eikö se ole yksinäistä?", tyttö sanoi sitten. "Runkata yksinään kotonaan joka päivä tuntikausia eikä edes antaa itsensä tulla?"


"On", sanoin. Minulla oli olo että minun kuuluisi vastata, mutten tiennyt mitä sanoa. Aloin siirtyä hitaasti ylöspäin tytön reidellä. Jälleen oli hetken hiljaista. "No, koska sä olet ajatellut tulla seuraavaksi?"


Mietin jälleen mitä minun olisi pitänyt sanoa. "En tiedä", vastasin lopulta. Odottamatta tunsin tytön sormet hiuksissani, ja kuulin hänen naurahtavan. "Mä en olisi koskaan kuvitellut sanovani tätä mutta toi ajatus siitä on oikeastaan aika vitun kuuma. Vaikka on samalla myös ihan vitun säälittävä."


Sydämeni alkoi hakata. Tunsin tytön silittävän hiuksiani ja huokaisevan syvään. "Pikku runkkariparka. Runkkaat tuntikausia, käyt täällä ja sitten meet takasin kotiin jatkamaan runkkaamista. Niinhän sä kai teet?" Ynähdin ja jatkoin reiden suukottelua sen ulkosyrjää kohti. 


Hetkeen tyttö ei sanonut mitään. "Olen mä kuullut tollasesta", hän sanoi lopulta. "Mutta yleensä siihen kuuluu vieraissa käyvä vaimo, ja jonkinlainen siveysvyö. Mutta sun tapauksessa siinä ei olis mitään järkeä. Jos sä et itekään halua tulla vaan kärsiä ainoa jota sä vittu pettäisit olet sä ite."


Nyökkäsin ja nuolaisin ihoa reiden ulkosyrjällä, tajuten ehtineeni jo tytön lanteelle. Minun oli vaikeuksia keskittyä samanaikaisesti siihen mitä tein, tytön sanoihin ja huumaavaan tuoksuun, jonka saatoin jo erottaa siirtyessäni kohti reiden etuosaa. Ilmeisesti myös tyttö huomasi tämän, sillä äkkiä hän veti pääni irti itsestään 


"Äläpäs nyt", tyttö sanoi jälleen terävämmällä äänellä "Eipä mennä asioiden edelle."  Tunsin tytön kiskaisevan minut irti itsestään, ja äkkiä tytön reisi hävisi jonnekin.



Osa 10


Hetkeä myöhemmin tunsin ihon koskettavan jälleen huuliani, mutta sen pehmeydestä tajusin välittömästi kyseessä olevan tytön takamus. Sydämeni alkoi välittömästi hakata kiivaammin.


"Mä tiedän varsin hyvin et sä kuvittelit pääseväs nyt nuolemaan mun pillua", tyttö sanoi naurahtaen. "Mutta sulla on yksi välietappi ensin. Jatka." Huokaisin ja aloin painaa suudelmia tytön takamukselle, jonka huomasin olevan yllättävän viileä. 


"Mun täytyy kyllä myöntää että sä käyt mua sääliks", tyttö sanoi hetken kuluttua. "Sun elämä kuulostaa ihan vitun surulliselta. Ei tommonen määrä runkkaamista ole tervettä. Kai sä sen myönnät?" 


Huokasin syvään ja tajusin että minun oli vastattava. "Myönnän".


Tyttö huokasi. "Pikkurunkkari tarttis jonkun joka katsois sen perään. Joku joka vois päättää millon se laittaa runkkarin tulemaan, halusit sä sitä tai et, ja kiusais vähän. Eiks vaan? Joku joka vois muutenkin komennella, ja käskee tekemään juttuja. Pikkurunkkari varmaan tykkäisi siitäkin?"


"Kyllä tykkäisin", sanoin. Olin tytön puhuessa kiertänyt koko tämän takamuksen mutta väistellyt sen keskusta, josta erittyvän aromin jo tunnistin. Myös tyttö ilmeisesti huomasi tämän, sillä tajusin tämän äkkiä liikkuvan ja asettuvan etukenoon.


"Älä yhtään arkaile", kuulin tytön naurahtavan. "Sä teit tosi hyvää työtä mun varpaanvälien kanssa, joten nyt sä saat nuolla mun perseen puhtaaksi. Jos sä kerran tykkäsit mun jalkahiestä niin tätä sun pakko rakastaa. Käytä käsiä jos haluut."


Varoen laskin käteni pehmeälle takamukselle aloin varoen aloin vetää niitä erilleen. Aistin välittömästi voimakkaan aromin, enkä voinut välttää kiusausta työntää nenääni kiinni sen alkulähteelle. Vedin tuoksua syvälle sisääni ja kuulin tytön nauraa kihertävän. 


"Vitun pervo!" kuulin tytön puuskahtavan. "No, sen kun haistelet kunnolla. Mun perseen pitäis haista kunnolla. Tää on ollu ihan vitun pitkä, kuuma ja hikinen päivä. Sano, haiseeks se?"


"S-se haisee ihanalta", sanoin vetäen tuoksua syvälle sisääni. Kuulin tytön naurahtavan. "Se on mukava kuulla. Mutta älä unohdy sinne haistelemaan. Sulla on homma vielä edessä. Pistä kieli töihin."


Sydän pamppaillen työnsin kieleni ulos ja ulotin sen niin syvälle kuin sain. Kuulin tytön kehräävän. "Noin, oikein hyvä", kuulin hänen huokaisevan. "Nuole mun persettä oikein syvältä. Nuole pois sieltä kaikki. Ei juma tää tuntuu hyvältä." 


Jatkettuani työtä jonkin aika tunsin tytön äkkiä nousevan pystyyn. "Mun oikeasti piti vaan kiusata sua mutta sä olet tossa ihan liian hyvä." Olin avaamassa suuni, sillä tunsin etten vielä ollut päässyt edes alkuun.


"Voi, älä näytä tolta!" tyttö sanoi nauraen. "Älä pelkää kyllä sun kieli pääsee ihan kohta takasin mun perseeseen. Mä vaan haluan parempaan asentoon. Mee selälles."   


Peläten lyöväni pääni johonkin asetuin varoen selälleni. Kului muutama hetki ja tunsin tytön asettuvan hajareisin päälleni, niin että hänen jalkateränsä lepäsivät olkapäilläni. Sitten, ilman varoitusta tunsin tytön takamuksen laskeutuvan kasvoilleni ja liikkuvan oikeaa asentoa etsien.


Välittömästi työnsin ulos kieleni, joka pian löysikin kohteensa. Työntäessäni kielen syvälle peräreikään kuulin tytön päästävän pitkän voihkaisun. "Just noin, työnnä se oikeen syvälle mun perseeseen. Oi vittu..."


Tyttö nautti kielestäni aikansa. Sitten tunsin hänen kuitenkin alkavan liikuttaa itseään naamallani, niin että nenäni liukui sisälle tytön anukseen ja tämän pillu oli suuni kohdalla. Tunsin tytön tekevän pieniä pyöriviä liikkeitä kuin parasta paikkaan etsien. Liukkaat eritteen levisivät kasvoilleni helpottaen tätä.


"Nuole", kuului lyhyt komento tytön ilmeisestikin löydettyä mielestään parhaan asennon ja ryhdyin työhön. Kuulin tytön päästävän syvän huokaisin ja tunsin hänen kehonsa rentoutuvan naamallani. 


Sitten tapahtui jotain jota en ollut odottanut, eikä ilmeisesti tyttökään. Kuului törähtävä ääni, tunsin kevyen puhalluksen nenälläni ja hetken päästä aistin tutun, voimakkaan aromin. "Hups, sori", kuulin tytön sanovan nauraa kihertäen. "Mutta jos mä oikein arvasin sä tykkäsit tuostakin." Vakuudeksi imin hajua syvälle sisääni. 


Tästä eteenpäin ajan kulumisen arvioiminen oli vaikeaa. Pimeän maailmani muodostivat vain kieleni ja naamaani ympäröivä pehmeä kosteus, joka tuntui olevan jatkuvassa liikkeessä. 


Vedin pitkin vedoin happea sisääni aina kun tytön peräreikä nousi nenältäni, mutta koetin parhaani mukaan keskittyä työhöni. Olin melkein pettynyt, että se ei myöskään tarjonnut lisäyllätyksiä.


Ajoittain tunsin tytön painon naamallani vavahtelevan jonka jälkeen hänen liikkeensä muuttuivat hitaammiksi ja painon kasvoillani nousi hiukan. Joka kerta se kuitenkin palasi ja saatoin jatkaa työtäni. 


Lopulta kuulin tytön päästävän pitkän ulvonnan ja alkavan nytkähdellä voimakkaasti. Kului muutamaa hetki ja tunsin painon nousevan kasvoiltani. Viileä ilma hyväili kasvojani ja haukoin henkeä pystyessäni jälleen hengittämään. Tunsin tytön nousevan ja kuulin hänen paljaiden jalkojensa loittonevat askeleet. 



Osa 11

En edelleenkään noussut. Kuulin etäältä vesihanan äänen ja hetkeä myöhemmin wc:tä vedettävän. Aika kului ja vähitellen minulle alkoi tulla kylmä. Huolimatta helteestä lattia ei ollut lämmin paikka, ja olin käytännössä alasti. Tyttö ei myöskään ollut enää naamallani tuomassa lämpöä, ja tunsin vain hänen eritteensä naamallani.


Jonkin ajan kuluttua kuulin askeleiden lähestyvän jälleen, mutta tyttö ei edelleenkään sanonut minulle mitään. Erotin ääniä joiden alkuperää minun oli ensin vaikea päätellä, mutta ymmärsin sitten tytön pukeutuvan. Aloin jo pelätä hänen yksinkertaisesti lähtevän ja jättävän minun lukkojen taakse, mutta sitten kuulin hänen äänensä jälleen.


"Nouse ylös", kuului lyhyt komento. Aloin nousta, mutta päästyäni polvilleni tunsin tytön käden päälaellani ja pysähdyin. Hetken kuluttua side otettiin silmiltäni. 


Räpyttelin silmiäni hämmentyneenä ja katselin ympärilleni. Tyttö oli jälleen täysissä pukeissa ja hän oli jopa riisunut sinisen työtakkinsa, ja hänellä oli käsilaukkunsa olallaan. Hän hymyili minulle, kykenemättä täysin kätkemään tyytyväisyyttä äänessään. 


"Näkee kyllä että sä oot tehny tota aiemminkin", tyttö sanoi hymyillen. "Vähän sä kyllä oot ruosteessa, mut siihen auttaa harjotus."


En täysin ymmärtänyt tytön sanoja, sillä minulla oli edelleen vaikeuksia totutella ympäröivään maailmaan. Sitten huomasin että vaatteenriekaleeni olivat kadonneet lattialta, mukaanlukien lompakkoni ja avaimeni, tajusin äkkiä. 


Sitten tajusin työn pyörittelrvän kädessään kotiavaimiani. "Missä sä asut?" Tietämättä mitä tehdä kerroin osoitteeni, ja tyttö hymyili. "Aaa, ei sen kauempana. Sinne kävelee hyvin. Lähetään."


Katselin ympärilleni, kykenemättä uskomaan korviani. Ulos? Äkkiä tilanteen todellisuus, eritoten se että vaatteeni olivat riekaleina, todennäköisesti roskiksessa kaupan takapihalla, valkeni minulle. Olin alastomana minulle vieraan naisen kanssa lukitussa kaupassa kellon ollessa varmasti yli puolenyön.


Katsoin tyttöä ja tunsin olevani itkun partaalla. "Mu-mutta en minä voi mennä ulos näin!" sanoin ääni vavahdellen. Tyttö katsoi minua hetken ja näytti miettivän jotain.


"Totta, et voikaan", tyttö sanoi ja katosi hyllyjen taakse. Muutaman hetken kuluttua hän palasi pidellen mustaa miesten vyötä jossa oli edelleen hintalappu kiinni. Tottunein ottein tyttö sujautti vyön kaulani ympärille ja otti kiinni vyön toisesta päästä. 


"No niin, lähetään", tyttö sanoi nykäisten hihnaa. Ensimmäisen kerran koko illan aikana vastustin tyttöä fyysisesti, enemmän kuitenkin siitä syystä että olin jähmettynyt kauhusta paikoilleni.


Odottamatta tunsin tytön vetäisevän hihnasta niin, että nousin puolittain polvilleni ja ennen kuin mitä oli tapahtumassa tunsin lyönnin kasvoillani. Tyttö katsoi minua kasvoillaan vakaa ilme. Suuni oli auki, sillä vaikka olin fantasioinutkin siitä lukemattomia, kertoja, tämä oli ensimmäinen kerta kun minua oli lyöty kasvoille.  


"Hetken päästä sä olet ulkona tosta ovesta noin kun sä olet nyt", tyttö sanoi rauhallisesti. "Joko yksinäs tai mun kanssa. Sä voit ite vapaasti valita. Haluatko että mä tulen sun mukaan vai et? Antaa kuulua."


Kului hetki ja tein päätökseni. "Anteeksi", sanoin ja laskeuduin kontalleni. "Haluan."


"Sitä paitsi", kuulin tytön äänen jatkavan. "Nyt on lauantai-ilta ja tää on Yo-kylä. Luuletko sä oikeesti että ketään vittu kiinnostaa?"


Hetken päästä tunsin vyössä nykäisyn, ja lähdin seuraamaan tyttöä. Kontatessani hänen perässään kohti tuulikaappia tajusin että olin edelleen ilman salaattia.

No comments:

Post a Comment